Daca depistezi aceste semne in relatia ta, inseamna ca ceva nu functioneaza

: 09, 08, 2018    1172 vizite

Indiferent daca aveti de-a face cu probleme de incredere sau certuri dese cu persoana pe o iubiti, atunci cand relatia pare sa se clatine poate fi dificil sa stiti cum sa remediati problemele dintre voi doi sau daca pur si simplu nu va luati un ragaz pentru rezolvarea problemelor.

De fapt, atunci cand se confrunta cu probleme in relatiile lor, femeile au tendinta sa evite realitatea, in loc sa realizeze ca poate este timpul sa se desparta de iubit, desi poate fi imposibil sa te gandesti la asa ceva.

Inainte de a spune adio pentru totdeauna partenerului, analizeaza cu atentie lucrurile care nu mai merg intre voi, cum ar fi increderea, respectul sau devotamentul si ulterior puneti capat corvoadei care va macina:

1. "Sunt nervoasa in preajma partenerului meu de cele mai multe ori"

Iritatia devine dispret cand este tinuta pentru o perioada lunga de timp. Identifica aspectele care te irita la partenerul tau, astfel incat sa te eliberezi de frustraru si eventuale situatii neplacute.

2. "Am asteptari despre cum vreau sa fiu tratata, dar sunt deseori dezamagita"

In timp ce toti avem asteptari cu privire la modul in care vrem sa functioneze o relatie sau cariera noastra care se afla in legatura directa cu situatia personala, nefiind flexibili in a acepta modul in care cealalta persoana vede lucrurile poate cauza destramarea unei relatii de lunga durata.

3. "Sunt geloasa fata de ceilalti oameni si de relatiile lor"

Daca te uiti la alte cupluri si vrei ceea ce par sa aiba in detrimentul tau, asta e un semn ca tu sa-ti concentrezi atentia asupra relatiei tale si asupra a ceea ce e bun din ea sau sa decizi daca anumite lucruri pot fi remediate, astfel incat relatia sa functioneze in continuare in mod optim.

4. "Mi-e teama sa spun ce simt de teama de a provoca probleme"

Daca va este frica sa spuneti ceea ce simtiti, puteti invata sa spuneti adevarul. Este util sa stiti daca temerile voastre sunt cauzate de reactiile partenerului sau nu.

5. "Eu si partenerul meu  avem probleme de incredere care interfereaza cu intimitatea fizica sau emotionala"

Daca increderea voastra a fost intrerupta in aceasta relatie (sau chiar in relatiile din trecut), este bine sa stiti daca exista sau nu ceva care se petrece in relatia actuala si provoca neincrederea.

6. "Incerc in mod constant sa-mi corectez partenerul"

Cand exista o problema de "corectare" a partenerului intr-o relatie, este dificil sa va deschideti unii fata de ceilalti. Adevarul este ca o persoana poate opri aceasta dinamica daca si numai daca tine cu adevarat la partener si il accepta asa cum este el, cu bune si cu rele.

7 "Prietenii nostri m-au intrebat de ce sunt cu partenerul meu sau mi-am sugerat ca as fi mai fericita cu altcineva"

Prietenii tai nu pot sti ce ti se potriveste din punct de vedere emotional, asa ca e bine sa-ti iei in considerare opiniile. In cele din urma, numai tu poti sti daca esti cu persoana "potrivita" sau nu.

Aceasta "zona periculoasa" nu inseamna ca trebuie sa parasiti imediat relatia, ci mai degraba ca tu si partenerul tau trebuie sa va concentrati atentia si sa invatati din greseli pentru a readuce relatia pe linia de plutire. De asemenea, poate insemna ca trebuie sa iti rezervi un timp pentru a decide cum vrei sa-ti traiesti viata si daca aceasta relatie iti prieste sau nu.


Taguri: