Tavanele extensibile- o solutie inovativa pentru design-ul interior

: 05, 11, 2018    11051 vizite

 Indiferent ca vobim despre o casa, un sediu de firma sau o unitate HORECA, design-ul interior este esential si primeste o atentie deosebita, preocupare si cautarea celor mai noi solutii dat fiind faptul ca este realizat pentru o perioada mai mulga de timp, iar modificarea acestuia presupune investitii majore. Tavanul unei cladiri este foarte important pentru aspectul final al interiorului, astfel ca, in functie de stilul adoptat si curentul ales pentru design-ul interior acesta trebuie sa ofere un suport bun pentru sistemul de iluminat si sa aiba un look desavarsit, care sa se pastreze in timp. Tavanele extensibile de la VIPcasa reprezinta solutia optima de materiale din care se poate reliza orice tip de tavan, avand proprietati diferite de cele casetate, utilizate pana in prezent. Iata care sunt principalele avantaje ale tavanelor extensibile.

Adaptabilitate la orice tip de design interior

            Principalul avantaj al tavanelor extensibile este ca pot si adaptate cu usurinta la orice tip de design interior, la orice stil si curent. Tavanele extensibile se pot pregati anterior pentru a se realiza forme geometrice diferite, prin crearea de casete valurile, cu forme concave sau convexe, in timp ce tavanele clasice din rigips pot avea doar forma drepta, plana, predefinita. In plus, creearea scafelor este mult mai usoara cu ajutorul tavanelor extensibile, putandu-se creea conuri de umbra si lumina, efecte deosebite ce vor da un aer nou design-ului interior.

Intretinere usoara si aspect impecabil pentru mai mult timp

            Spre deosebire de tavanele clasice din rigips, tavanele extensibile nu necesita operatiuni constante de intretinere, stergerea acestora la 2-3 ani cu o laveta umeda si curatarea zonelor murdare cu solutie de geamuri fiind suficienta. In plus, tavanele extensibila nu se crapa in timp, vopseaua ramane in aceeasi stare ca la montaj, fara a se exfolia, fapt ce nu implica investitii ulterioare pentru reconditionarea zonelor afectate ca in cazul tavanelor clasice din rigips. Astfel, tavanul extensibil va arata impecabil fara investitii ulterioare in intretinere si reconditionare.

Tavanele extensibile ofera protectie ridicata la inundatii

            O propietate extrem de importanta a tavanelor extensibile este capacitatea mare de retinere a apei, de pana la 100 de litri pe metru patrat. Tavanele extensibile retin apa, in caz de inundatii, astfel ca ea nu mai ajunge sa afecteze alte elemente ale design-ului interior al cladirii precum parchetul, tapetul, obiectele de mobilier sau electronicele si electrocasnicele. Astfel, o situatie nefericita de acest gen se rezolva cu usurinta, prin demontarea tavanului extensibil, evacuarea apei si remontarea acestuia, fara a mai necesare investitii in reconditionarea, repararea sau inlocuirea elementelor de decor afectate de inundatie.

Montaj curat, in timp redus pentru tavanele extensibile

            Tavanele extensibile furnizate de vipcasa.ro se monteaza intr-un timp redus fata de tavanele clasice din rigips si nu produc mizerie. De asemenea, evacuarea obiectelor de mobilier nu este necesara pentru montajul tavanelor extensibile deoarece acestea nu produs o cantitate de praf care sa afecteze obiectele de mobilier, putand fi instalate cu grija, chiar si intr-un imobil in care design-ul interior a fost deja finalizat.


Taguri: tavane extensibile, casa, camin, tavan fals