New trends pentru lantisoarele de suzeta

: 07, 07, 2018    1569 vizite

    Desigur ca igiena copilului tau este extrem de importanta si fiecare mamica acorda o atentie sporita acestui aspect. Tocmai de aceea, suzeta bebelusului este inotdeauna insotita de lantisoarele pentru suzeta pentru a impiedica cadearea acesteia pe jos, atat in casa, cat si in timpul plimbarilor prin parc.

    Lantisoarele de suzeta- jucarii, accesorii si scopt utilitar

    In afara scopului lor utilitar, lantisoarele pentru suzete si-au depasit considerabil scopul, transformandu-se deopotriva in accesorii si jucarii. Mamicile moderne sunt mereu in cautarea lantisoarelor de suzete inovative, colorate, cu ajutorul carora accesorizeaza bebelusii la iesirile la plimbare. In plus, datorita formelor diversificate ale pieselor din care sunt confectionate lantisoarele de suzeta, dar si a materialelor si a culorilor intense, acestea devin cu usurinta jucaria cea mai la indemana copilului in carucior. Prezenta buburuzelor si a animalutelor pe lantisoarele de suzeta inveselesc copiii pe parcursul plimbarii oferindu-le o sursa de captare a atentiei si de distractie pentru ca acestia sa isi faca o ocupatie pe timpul deplasarii. Si in ceea ce priveste deplasarea cu masina, lantisoarele de suzeta sunt surse de joaca si distractie pentru copii, astfel ca orice calatorie devine mai relaxanta pentru toti pasagerii.

    Lantul de suzeta personalizat- noul trend in materie de accesorii de bebelusi

    Producatorii de lanturi de suzeta au marit gama de produse si ofera inclusiv variante de lanturi ce pot fi personalizate fie prin adaugarea, in realizarea acestora a unor piese pe care sunt inscriptionate litere ce pot alcatui numele bebelusului, fie piese originale, care sa dea un plus de personalitate si originalitate lantului bebelusului tau. 

    Dat fiind faptul ca numele copilului poate determina confundarea lantisorului de suzeta cu al altui copil, poti opta pentru a alcatui numele de alint pe care il folositi pentru bebelusul vostru, obtinand, astfel, un lantisor de suzeta unic.

    Lantisoarele de suzeta, indiferent daca sunt personalizate sau nu, sunt realizate din materiale specifice varstei copiilor, care le baga in gura, le rontaie, se joaca cu ele, astfel ca sunt folosite materiale usoare, cu care nu se pot lovi, piese bine legate care nu au riscul de a se desprinde si de a fi inghitite de bebelusi, materiale care nu sunt toxice, vopsele cu care sunt colorate piesele ce nu prezinta pericol pentru copii si nu se dizolva in contact cu apa sau saliva.

    In plus, lantisoarele de suzeta pot fi introduse fara contraindicatii in sterilizator pentru a asigura o buna curatare si igienizare a acestora, precum si un plus de siguranta pentru bebelusul tau. In contact cu aerul la temperaturi inalte folosit in procesul de sterilizare, lantisoarele de suzeta isi pastreaza forma, intensitatea culorilor precum si starea initiala, fiind concepute special pentru a rezista la astfel de tratamente termice repetate.

    Siguranta si sanatatea bebelusului tau este esentiala, insa acum, acesta nu este un impediment pentru copilul tau sa fie in trend, sa se bucure deopotriva de o jucarie haioasa si originala. Te poti inspira privind noile modele de lantisoare de suzeta pe site-uri, care te tin la curent cu noile tendinte in materie.


Taguri: copii, bebelusi, jucarii