Beneficiile aduse de ochelarii de protectie pentru calculator

: 12, 06, 2018    1524 vizite

ochelari pentru calculator pretIn ultima perioada, foarte multi utilizatori ai calculatorului au devenit constienti de faptul care pot avea problem de vedere cauzate de privitul zilnic in monitor sau in orice alt tip de ecran. Factorul declansator al acestor probleme de vedere este lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Ce este lumina albastra ?

Acesta lumina albastra este intalnita in mod natural la soare si in mod artificial prin intermediul ecranelor de la telefon, tableta, televizor, calculator, etc. Aceste raze de lumina albastra se disperseaza mult mai rapid in comparatie cu alte tipuri de raze. Ele sunt raspunzatoare de culoare albastra pe care o are cerul.

Blocarea luminii albastra emisa de monitor

Au aparut o multime de solutii care blocheaza lumina albastra emisa de monitor, insa niciuna dintre ele nu are eficienta ochelarilor de protectie pentru calculator.

Aceste modele de ochelari de protectie pentru calculator au straturi antireflex pe suprafata lentilelor, straturi capabile sa blocheze lumina albastra emisa de monitor.

La noi, nu exista foarte multe solutii atunci cand vine vorba de achizitionarea unei astfel de perechi de ochelari, insa, daca vrei sa alegi o varianta premium de ochelari de protectie calculator, ii poti cumpara chiar online de la Gunnars.

Acesta este o firma din Romania, care este partener oficial al brandului Gunnar, nume cunoscut la nivel international prin intermediul ochelarilor de protectie pentru calculator pe care ii produc.

Acesti ochelari pentru calculator au un pret care porneste de la aproximativ 250 de RON si in functie de tipul de rama sau lentila, poate ajunge chiar si la 450 de RON.

Daca doresti sa iti cumperi o astfel de pereche de ochelari de protectie pentru calculator de la Gunnars, este recomandat sa iti alegi una cu lentila Ambra, care respinge cea mai mare cantitate de lumina albastra (aproximativ 65%), dar si cu rame confectionate din otel inoxidabil, care iti ofera un confort mult mai mare fata de rama realizata din plastic.


Taguri: ochelari protectie calculator, ochelari pentru calculator