Trenduri in web design de la Prologue

: 25, 04, 2018    3066 vizite

In 2018, numarul site-urilor si al shop-urilor online este in continua crestere. Pentru a avea succes in lumea digitala, fiecare site trebuie sa fie in acord cu ultimele trenduri in web design. In ton cu cele mai noi update-uri, Prologue Advertising realizeaza site-uri complexe, de la hosting pana la promovare, cu servicii de marketing.

Cele mai de succes afaceri online sunt magazinele. Fiind usor de accesat de clienti si cu o reclama constanta, acestea au inlocuit treptat cumparaturile anevoioase din viata de zi cu zi. Evitand traficul si prospectarea pietei, shopurile online ofera o serie de avantaje clientilor de peste tot din tara, si nu numai.

Pentru a fi mereu in topul cautarilor si pentru a mentine un trafi constant de clienti, magazinele online trebuie sa indeplineasca niste reguli atat din punctul de vedere al programarii, cat si al continutului.

Iata care sunt cele mai trenduri in web design de la Prologue pentru site-urile de E-commerce:

Experienta mobile friendly- cu cat un magazin este mai usor de accesat de oriunde, cu atat cresc sansele vanzarilor. Telefonul mobil este de nelipsit in zilele noastre, fiind mai usor de folosit in mijloacele de transport in comun sau la evenimente sociale, ori in restaurante si cluburi.

Unul din aspectele principale pentru o buna functionare a magazinului este acela de a fi responsive pe orice device, din orice browser.

Asistenta automata- aplicatia de chat online este si ea importanta in mentinerea clientilor pe site. In cazul in care vizitatorii nu gasesc produse sau au intrebari despre anumite branduri, consultanta online nu trebuie sa lipseasca. Cu cat gasesc mai facil informatii despre produsul dorit, cu atat clientii sunt mai fericiti si vanzarile mai mari. Este o aplicatie win-win, de ambele parti.

Creative story telling si aplicatii video- oamenii au nevoie sa stie ca in spatele site-ului sunt alti oameni, gata sa le ofere solutii la timp. Continutul creativ si insertia de imagini de calitate stau la baza unui shop bine gandit. Prologue Advertising vine cu o experienta vasta si clienti de renume, gata sa se adapteze oricarui tip de business. De 10 ani pe piata online, am realizat proiecte pentru branduri de succes, mentinand totodata continutul SEO cu partea creativa si originalitatea.

De la brand la client este doar un singur pas, de aceea trebuie creata o platforma prietenoasa, cu o interfata usor de utilizat.

Apeleaza si tu la specialistii in web design si promovare si da un boost afacerii tale! Descopera cele mai noi trenduri in web design de la Prologue si inspira-te din ultimele noastre proiecte!

 


Taguri: trenduri in web design, Prologue