De ce cadourile personalizate sunt pur si simplu cele mai bune?

: 18, 05, 2018    2113 vizite

Fara indoiala, darurile personalizate au devenit un jucator important in lumea cadourilor de pretutindeni. Daca doar prin gravarea unor nume speciale sau adaugand cateva inimiore pot transforma cadourile obisnuite in unele extraordinare, cum poti sa nu le iubesti? La urma urmei, oferirea unui dar este despre a impartasi sentimentele tale prin intermediul unui obiect special.

Cadourile personalizate pot fi daruite aproape oricui, femeilor, barbatilor, copiilor, bunicilor si asa mai departe, pentru ca lucrurile speciale sunt destinate tuturor. Deci, daca aveti indoieli privind investirea intr-un cadou personalizat in locul unuia mai “generic”, va spunem ca merita fiecare leu cheltuit.

Si nici macar nu este necesar sa ne credeti pe cuvant! Exista numeroase studii care arata ca oamenii percep produsele personalizate ca avand mai multa valoare decat omologii lor ne-personalizati. In fapt, produsele personalizate se vand, in medie, cu 40% mai mult decat versiunea standard non personalizata.

Sa aflam si de ce:

Este totul despre conexiunea personala

Unul dintre principalele motive pentru care oricine ar prefera sa aleaga un cadou personalizat este faptul ca acest tip de gest permite o conexiune personala. Un produs personalizat permite oamenilor sa-si materializeze relatiile si sa aiba o legatura speciala cu acea persoana pe care o pretuiesc. Acesta este ceea ce face un dar personalizat - constata o conexiune, o sarbatoreste si o face puternica in timp. Cu siguranta, persoana nu va uita cat de mult adorati impartasirea unei astfel de relatii frumoase alaturi de ea.

Ma gandesc la tine

Stiti vechea zicala "gestul conteaza". Un cadou personalizat demostreaza un “efort” suplimentar depus de oferitor. Cel care daruieste un cadou personalizat nu doar alege produsul, dar alege si cum sa-l personalizeze. Iar personalizarea, de cele mai multe ori, poate fi o alegere mai dificila decat produsul in sine.

Insa efortul merita pe deplin deoarece atunci cand primesc un cadou personalizat, oamenii simt ca persoana de la care au primit cadoul, chiar s-a straduit sa ii faca sa se simta speciali.

Personalizarea face ca darurile sa fie speciale si unicate.

Se potrivesc oricarei ocazii

Faptul ca astfel de cadouri se potrivesc fiecarei ocazii este ceea ce le face perfecte pentru toata lumea. Fie ca este vorba despre o nunta, o petrecere de aniversare sau orice alt eveniment, produsele personalizate reprezinta un cadou perfect pe care orice persoana si-ar dori sa il primeasca.

Boom-ul comertului axat pe individ

Oricum am privi situatia, darurile personalizate sunt mult mai interesante si mai speciale decat cadourile generice. Deci, de ce ar alege cineva ceva care costa mai mult timp, efort si bani, daca poate obtine un cadou personal minunat din confortul casei lor?

Comertul on-line te scapa si de stresul statului la cozi sau a cautarilor prin magazine, fara rezultate multumitoare.

Deci, daca sunteti in cautarea unui cadou inspirat, puteti apela cu incredere la produsele si serviciile de pe site-ul decostick.ro.


Taguri: cadou personalizat cana, tricou, imprimeu, canvas, tablou, print, deco, decostick,