Mierea de rapita, un înlocuitor sanatos al zaharului

: 03, 04, 2018    2927 vizite

Fie ca alegem sa îl adaugam în diverse ceaiuri sau cafea, ori îl consumam odata cu sucurile sau alimentele din comert, zaharul se regaseste în toate alimentele, iar odata consumat in exces conduce la dependentă si la aparitia de diverse boli. Un aspect important care trebuie menționat este acela ca în funcție de cantitatea și calitatea alimentelor pe care alegem sa le consumam putem influența cantitatea de leptina secretata de organism. Leptina nu este altceva de cât un hormon responsabil de a da informații creierului tau despre cat de multa grasime ai in "rezervele" tale. În urma consumului excesiv de zahar ajungem sa ignoram ceea ce ne zice creierul atingand sau trecând discret latura obezitatii. Prin urmare zaharul consumat in exces nu este deloc compatibil cu o viata sanatoasa. Si cum obezitatea atinge cote alarmante, tot mai multi ajung sa fie preocupati in a găsi un înlocuitor pentru zahar.

Cel mai sanatos si putenic energizant natural-Mierea de rapita

În goana după un indulcitor 100% sanatos si natural, mierea este în topul preferintelor si recomandarilor nutritionistilor si a medicilor. Mierea de rapita de exemplu aduce o mulțime de beneficii organismului, iar pe langa aroma imbietoare pe care o are, mai conține si o serie de substante nutritive, antioxidanti si vitamine benefice organismului in tratarea unor afectiuni sau mentinerea unui corp perfect sanatos. Mierea de rapita este în ziua de astăzi la indemana tuturor, ea ne ajuta sa avem un tonus bun si ne încarca cu energie datorită multiplelor vitamine pe care le conține care sunt extrem de usoare de asimilat pentru organism. Mierea de rapita are numeroase beneficii, cele mai importante substante minerale pe care le conține sunt: potasiul, magneziul, fosforul, calciul precum si o serie de vitamine de A, B1, B2, B3, C şi betacaroten.

Mierea de rapiţă, un remediu natural în numeroase afecţiuni

Consumul de miere de rapita reprezinta un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii şi gratie oligoelementelor pe care le conţine de bor si calciu joaca un rol importan in lupta cu reumatismul. Mierea ne ajuta sa avem un tonus bun si ne incarca cu energie, iar vitaminele si mineralele pe care le contine fac din mierea de albine un produs extrem de usor de asimilat de catre organism. În ciuda mirosului nu foarte plăcut, asemănător cu cel al verzei, mierea de rapiţă este foarte bună la gust, aducand numeroase beneficii sănătăţii şi frumuseţii, datorită abundenţei de principiilor nutritive. Are o textura cremoasă si o culoare alburie, poate fi folosita profilactic, prevenind afecţiunile precum cele pancreatice, splenice sau hepatice Pentru persoanele care se confrunta cu un nivel ridicat de stres, de anxietate, depresie sau insomnie, mierea de rapita are un efect sedativ si de relaxare. Continutul bogat în vitamina E, face din mierea de rapita, un ingredient de bază în măştile cosmetice, luptand împotriva îmbătrânirii pielii, ajutand la menţinerea tonicitatii şi a elasticitatii ei. Datorită continutului extrem de puternic de propolis, denumita si penicilina din miere previne si vindeca acneea datorită proprietatii ei antibacteriene, putand fi folosita cu succes in tratarea infectiilor cu virusi, datorită proprietatii ei antivirale si antifungice.


Produse bio