Bratari handmade pentru orice fata

: 01, 09, 2018    3148 vizite

Ornamentele sunt o parte importantă a stilului, nu numai feminin, ci și masculin. Industria modei satisface orice cerere,  piața fiind literalmente acoperită cu bratari handmade de la ArtMyWay, accesorii bugetare și bijuterii de diferite grade de valoare. Orice fată dorește să aibă un lucru unic, si, prin urmare bratarile lucrate manual de designer experimentati, sunt indiscutabil in fruntea cererii, iar acest lucru se datoreaza unicității lor, aspectului neconvențional și circulației limitate. Categoria de bijuterii handmade include un număr mare de articole: cercei, pandantive, coliere, inele etc., insa cele mai preferate sunt bratarile.

 

Sarcina lor este să adauge accentele necesare imaginii sau să o transforme complet. De aceea, calitatea este atât de apreciată, precum si abordarea originală și aspectul exclusiv. Brățara handmade dama este un accesoriu preferat al multor femei, deoarece este un accesoriu de décor feminin si poate să completeze în mod eficient orice imagine, să creeze o stare de spirit buna, să sublinieze natura proprietarei sale și chiar să reprezinte o amuleta. Brățarile elegante, subțiri, multistrat cu pandantive diferite sunt pentru fetele cu personalitate creativă, iar cele masive, îndrăznețe, sunt pentru fetele care iubesc accentele expresive.

Diferite tipuri de bratari

Procesul de fabricare manuala a brățarilor modelate și subțire din filigran, este foarte laborios. Din cele mai mici lungimi ale firului răsucit, este desenat un model pe o placă metalică cu pensete speciale și presărat cu pulbere pulverulentă. Brățara sclavă rafinată, inspirată de răsărit, va da iubitei tale sentimentul că este o adevărată regină. Brățările realizate din pietre naturale se disting prin energia specială pe care o poartă. Pietrele o afectează pe cea care le poartă, în modul cel mai favorabil. Nimic nu poate înlocui sentimentul de lucru unic, asa cum o face o bratara eleganta din pietre naturale, prezentata într-un singur exemplar. Brățările realizate din pietre naturale sunt relevante în orice moment al zilei si la orice eveniment. Bratarile originale, realizate manual  din pietre naturale colorate, se aleg în mod individual pentru fiecare fata.

Cum sa alegi bratara potrivita

Rafinate, fără greutate, variate în stil, acestea sunt brățările din argilă polimerică. Aceste inele multiple pe mâini, creează o senzație de basm oriental intr-un stil unic. Florile magice sau margele amplasate pe brat,  iti vor da sansa sa te simți ca o zână. Podoabele unice din specii valoroase de lemn, de exemplu, bratarile lucrate manual din lemn de abanos sau din lemn tropical de wenge cu intercalarea pietrelor naturale, sunt pentru fetele cu gusturi rafinate. Brățările cu multiple margele din lemn, de diferite dimensiuni si culori, vor accentua încheietura delicată a iubitei tale și, cel mai important, bunul gust al celui care le ofera. Mulți cumpărători se întreabă cum să aleaga brățara potrivită. Răspunsul la această întrebare este destul de simplu, alegand bijuterii din acele materiale sau din pietre care iti plac intuitiv. Chiar și în antichitate, s-a crezut că limba pietrelor este limbajul simțurilor. Vei avea nevoie cu siguranță de piatra pe care vrei să o atingi, de cureaua și metalul care iti stârnesc o anumita reacția. Dacă bratara lucrata manual pare ca cere sa o atingi, atunci fii sigura că aceea este pentru tine.


Taguri: handmade, accesorii, bijuterii