Cand trecem de la samponul normal la samponul profesional?

: 05, 11, 2018    11032 vizite

O intrebare pe care si-o pune orice femeie la un moment dat. Tindem sa oferim parului nostru o atentie considerabila, deoarece acesta ne defineste fata, de pune in lumina trasaturile si da o personalitate fizionomiei noastre. Observam ca au aparut tot mai multe produse profesionale pentru par, de diferite texturi si cu diferite caracteristici. Tu folosesti un sampon profesional? 

Daca nu, este cazul sa iei in considerare aceasta varianta deoarece cu siguranta iti doresti un par stralucitor, hidratat, care sa atraga toate privirile. Poti gasi pe BeautyOneShop.ro o gama variata de sampoane. Iata cateva situatii in care trebuie sa apelam la un sampon profesional:

  • Par decolorat si vopsit – am inceput cu acest aspect deoarece in cazul in care parul tau este decolorat sau doar vopsit este nevoie sa folosesti un sampon profesional. De ce? In primul rand un sampon profesional are grija ca firul de par sa se regenereze, sa il hidrateze. Vei vedea cat de benefic este un sampon profesional inca de la primele utilizari. Mai mult decat atat, un sampon profesional are rolul si de a pastra culoarea parului, de a o proteja si un unele cazuri de a o nuanta. Daca ai parul vopsit, un sampon profesional te va asigura ca parul tau va fi mereu protejat si culoarea va rezista mult mai mult timp.

  • Par subtire, predispus la rupere – sunt o multime de fete si femei care au firul de par foarte subtire si din aceasta cauza se si rupe foarte des. Exista sampoane profesionale speciale pentru parul foarte subtire si au rolul de a intari firul de par. Un sampon profesional pentru acest tip de par contine diverse vitamine si nutrienti pentru firul de par.
  • Par gras, exces de sebum – un sampon profesional pentru parul gras este benefic deoarece aceste sampoane sunt create de specialisti in domeniu care testeaza constant solutii si nutrient care ar putea aduce un beneficiu parului nostru. Exista o multime de firme de la care poti sa iti cumperi un sampon profesional pentru parul gras. De fapt, parul gras inseamna ca ai problema la nivelul scalpului si ca porii pielii secreta prea mult sebum. Un sampon profesional aplicat corect la radacini poate sa te scape de aceasta probleme.
  • Par aspru, uscat – multe dintre noi daca nu ne confruntam cu excesul de sebum, ne confruntam cu un par uscat, aspru, care nu are stralucire. Un sampon profesional realizat special pentru acest tip de par ne va ajuta sa hidratam foarte bine parul si sa isi recapete stralucirea. Acest fapt se datoreaza specialistilor care se documenteaza foarte bine despre aceste afectiuni ale parului si lucreaza pentru a livra cele mai eficiente metode de reparare a parului.

Daca te regasesti in una din situatiile mai sus mentionate, poti sa dai o fuga in magazine sis a incepi sa folosesti un sampon profesional. Desigur ca este indicat si pentru persoanele cu par normal sa foloseasca produse profesionale. Astfel putem preveni din timp unele probleme care pot aparea la nivelul scalpului sau al firelor de par.


Taguri: cosmetice, frumusete, produse profesionale