Cum se aplica machiajul perfect?

: 27, 06, 2018    1492 vizite

Cine nu isi doreste sa arate ca si cum ar avea un machiaj facut de un profesionist? Acesti pasi sunt infailibili si, daca aveti chiar si cinci minute de rabdare pentru a citi, veti deveni un profesionist in cel mai scurt timp. Asa ca hai sa mergem la partea distractiva si sa aflam cum se aplica machiajul profesional perfect.

De ce aveti nevoie:

  • O baza de machiaj – primer-ul;
  • Fondul de ten;
  • Concealer – corector;
  • Blush – pudra de obraz;
  • Pudra;
  • Fard de ochi;
  • Tus de ochi;
  • Rimel;
  • Ruj de buze / Luciu

In functie de preferintele dvs., puteti alege sa sariti produsele pe care nu doriti sa le purtati. De asemenea, este foarte important sa fiti constienta de tipul de piele, deoarece puteti decide ce fel de produse sa alegeti - pe baza de ulei, pe baza de apa sau pe baza de minerale. Numai dupa terminarea rutinei de pre-machiaj, treceti la acesti pasi.

PARTEA I: Obtinerea unei baze fara cusur

Pasul 1: Folosirea unei baze de machiaj

Primul pas principal este de a aplica un primer. A face acest lucru va spori acoperirea, va minimiza porii si va creste longevitatea machiajului dvs.  

Pasul 2: Aplicarea fondului de ten

Alegeti nuanta exacta a fondului de ten pentru tonul pielii dvs. pentru a obtine un aspect perfect. Un truc bun pentru a gasi nuanta potrivita este sa-l potriviti cu pieptul. 

Luati fond de ten pe degete si aplicati-l pe fata utilizand o pensula sau un burete de machiaj umed pentru un efect aerodinamic.

Asigurati-va ca amestecati bine produsul de-a lungul fetei, liniei maxilarului si gatului.

Pasul 3: Corectorul

Un corector este folosit, in mod obisnuit, pentru a acoperi acele pete deranjante, pete si cercuri intunecate. Utilizati un corector intr-o umbra usor mai luminoasa decat tonul pielii pentru a lumina si chiar a elimina zonele inestetice. Imbinati bine marginile, astfel incat sa se amestece fara probleme cu fondul de ten.

Partea a II-a: Imbunatatirea caracteristicilor fetei

Odata ce ati pregatit baza, este timpul sa definiti si sa va imbunatatiti caracteristicile frumoase!

1. Imbunatatirea ochilor

Asigurati-va ca achizitionati un eyeliner si rimel de inalta calitate. Utilizati un dispozitiv de curatare a genelor pentru a va curba genele. Aplicati un strat de rimel pentru a va deschide instantaneu ochii si pentru a-i face sa arate mai stralucitori.

2. Sprancenele

Definirea sprancenelor adauga instantaneu structura pe fata. Daca aveti sprancene intunecate, bine definite, puteti trece peste acest pas. Dar, daca aveti sprancene rare sau suprasolicitate, puteti folosi un creion de sprancene care se potriveste foarte bine cu sprancenele. Folositi miscari scurte pentru a crea mici "fire de par" in goluri.

3. Aplicarea fardului de obraz

Blush-ul adauga o stralucire aparte pielii obrazului si o face sa arate proaspata si sanatoasa. 

4. Buzele

Inainte de a va pune ceva pe buze, asigurati-va ca le-ati hidratat cu un balsam de buze pentru a avea buze superbe si sanatoase. Alegeti culorile buzelor care completeaza tonul pielii. Daca doriti sa purtati ruj nud, gasiti nuanta potrivita pentru nud pentru tonul pielii. 

Iata ca machiajul este complet si in functie de preferintele dvs., puteti sa-l imbunatatiti pentru a se potrivi cu ocazia sau atmosfera potrivita.


Taguri: machiaj, beauty, frumusete, cosmetice