Fundamentele machiajului profesional

: 09, 08, 2018    1161 vizite

Timpul nu se opreste in loc, iar producatorii brandurilor cosmetice renumite elibereaza tot mai multe mijloace perfecte pentru a realiza un anumit machiaj profesional. Unele dintre fete continua sa foloseasca ceea ce este familiar. Altele cer sfatul  prietenilor si al cunostintelor. Cel mai indicat este sa afli sfatul unui maestru in arta machiajului profesional.

Sfaturi profesionale

Primul sfat este de a aplica o baza tonala pentru crearea unui machiaj profesional. In caz contrar, va fi creat efectul de masca, care este aproape imposibil de ascuns. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care coafura contine elemente care sunt in contact cu  fata, cum at fi breton, bucle etc. Pentru a arata impecabil, indiferent de coafura pe care o ai, foloseste produse cosmetice profesionale, care se intind perfect pe fata si arata natural.

Pregatirea fetei

Aceasta este etapa cea mai importanta a machiajului. In primul rand, foloseste un hidratant potrivit pentru tipul tau de piele. Exista instrumente care actioneaza atat ca lotiune cat si ca baza de machiaj in acelasi timp. Acestea hidrateaza pielea, fara a lasa urme de grasime pe piele. Produsele cosmetice profesionale ofera un numar imens de diferite baze pentru machiaj si corectori. Ele difera atat in compozitie, cat si in tonuri de culoare. De asemeni, baza pentru machiaj este o emulsie usoara pentru maturarea si netezirea pielii. Faciliteaza aplicarea fondului de ten si sporeste rezistenta acestuia. Formula de neegalat este invizibila, atat pentru camera HD, cat si pentru spectatorul simplu.

Cum sa alegi baza de care ai nevoie 

Culoarea albastra a bazei lumineaza pielea, nuanta verde ascunde perfect roseata, iar roz ascunde tenul galbui. Culoarea piersicii este folosita pentru a masca cercurile intunecate de sub ochi, iar roz este indispensabila pentru persoanele cu piele foarte sensibila, dand tenului o nuanta sanatoasa, calda. Desigur, toata lumea s-a confruntat cu faptul ca un corector conventional nu ascunde roseata, ci doar creeaza o pata pe piele. Acest lucru se intampla daca nu este folosit un produs cosmetic profesional. Si ce lucruri magice exista in amprenta produselor cosmetice profesionale, care sunt capabile sa aduca unei persoane un chip luminos si proaspat, chiar si dupa un somn insuficient.

Conturul este un cuvant magic si inseamna sa dai fetei forma corecta, stiind exact care parte a fetei trebuie scoasa in evidenta si care trebuie estompata.  Cu remedii magice de machiaj profesional, poti accentua pometii obtinuti, facandu-i vizualul mai mici, ingustandu-i sau invers, facand fata mai larga.

Este foarte important sa combini produsele in mod corect. Acestea trebuie sa aiba aceeasi textura si, de preferinta, fiind de la acelasi brand si din aceeasi serie, astfel incat, sa poata fi combinate in mod ideal pe piele. De fapt, de multe ori in machiajul profesional, femeile folosesc o baza pentru machiaj de la un brand si un fond de ten de la un alt brand, iar acest lucru este total gresit. Daca vrei un rezultat perfect al machiajului profesional, intra in magazinul online cu produse cosmetice profesionale si alege de acolo tot setul necesar realizarii unui machiaj de calitate care va rezista, indiferent de conditiile mediului. 


Taguri: make-up, beauty, cosmetice profesionale