Metode sa iti indrepti parul ondulat

: 01, 09, 2018    564 vizite

Sa ai bucle naturale este fara indoiala ceva frumos, dar uneori poate fi destul de dificil sa imblanzesti aceste bucle, mai ales in zilele in care chiar si cele mai puternice geluri par ca nu functioneaza pe buclele tale. In acest sens, una dintre cele mai viabile optiuni este sa iti indrepti parul. Sa ai parul drept este ceva hot in aceste zile.

Majoritatea femeilor se gandesc de doua ori inainte de a isi indrepta parul, deoarece sunt ingrijorate de anumite “daune” pe care le pot aduce firelor de par. Cu tehnica, echipamentele si metodele potrivite, poti obtine acest aspect in siguranta.

Metode prin care iti poti indrepta parul ondulat

Folosirea unei placi de indreptat parul

 Daca folosesti o placa de par de buna calitate si ai grija cum iti indrepti firele de par, vei putea face asta fara sa il deteriorizezi prea mult. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii despre o tehnica corecta de indreptat parul cu acest instrument este setarea optima si corecta a temperaturii, in functie de structura parului tau.

Este foarte important sa reglezi aceasta temperatura in functie de tipul de par. Pentru parul fin sau usor degradat, este indicat sa utilizezi temperatura intre 250 si 300 grade Fahrenheit. Pentrul parul cu grosime medie, foloseste placa cu temperatura intre 300 pana la 350 grade Fahrenheit, iar pentru parul foarte gros sau foarte incretit utilizeaza 350 pana la 400 grade Fahrenheit.

Utilizarea laptelui pentru a iti indrepta parul

Desi poate parea ciudat, banalul lapte de consum pe care majoritatea oamenilor il au in frigider poate face minuni.

Daca vrei sa incerci ce proprietati minunate are laptele in privinta indreptatului firelor de par, poti turna o cantitate anume de lapte intr-o sticla veche pulverizatoare si sa aplici astfel laptele pe parul uscat. Lasa laptele sa intre in firele de par timp de aproximativ 20 sau 30 de minute, si apoi te poti spala pe cap.

Utilizarea laptelui si a mierii pentru a iti indrepta parul

Mai poti folosi laptele si in alta maniera, daca vrei sa iti indrepti parul.

 Ia o cana de lapte si adauga miere in ea. Amesteca bine pana ce creezi o pasta uniforma, consistenta. Poti adauga si banane, pentru a tranforma aceasta pasta intr-una foarte eficienta. In general, se stie faptul ca bananele sunt foarte bune hidratante pentru par.

Aplica aceasta pasta pe parul tau si las-o sa functioneze timp de o ora sau chiar mai mult, daca timpul iti permite acest lucru. Este indicat sa astepti in general atata timp cat este nevoie pentru ca pasta sa intre in par. Te poti spala apoi cu sampon.         


Taguri: