Tot ce trebuie sa stii despre fondul de ten

: 07, 11, 2018    11005 vizite

  Exista un produs cosmetic cu foarte multe beneficii, atat legat de aspectul pe care il ofera tenului, cat si datorita beneficiilor pe care le aduce tenului. Este vorba bineinteles despre fondurile de ten de la BeautyOneShop piesele de rezistenta in ceea ce priveste machiajul.

    Nici un produs cosmetic nu este evidentiat daca acestea nu sunt aplicate pe un ten uniform si fara imperfectiuni

Ce tipuri de fond de ten exista?

   Exista mai multe tipuri de fond de ten, care pot rezolva anumite probleme ale tenului sau care pot oferi diferite efecte. Dintre acestea, merita mentionate:

  • Fondul de ten fluid: permite obtinerea unui aspect foarte natural al tenului si al machiajului. Este foarte potrivit pentru acele femei care nu au mari probleme cu tenul, insa exista formule speciale care sa se potriveasca diverselor tipuri de ten. Cel mai important insa, este sa se aleaga un fond de ten intr-o nuanta asemanatoare cu cea a tenului.
  • Fondul de ten pudra: este cel mai potrivit, indiferent de ten sau de problemele acestuia. Acesta este de fapt o combinatie intre fondul de ten si pudra si este cel mai potrivit pentru tenul gras.Acesta uniformizeaza si matifiaza tenul, fara a produce un aspect de masca

  • Fondul de ten compact: acest tip de fond de ten trebuie aplicat cu atentie, pentru a nu crea un aspect de masca si este cel mai potrivit tip de fond de ten pentru tipul de ten gras  Acesta reuseste sa acopere toate imperfectiunile tenului.
  • Fondul de ten crema: reuseste sa hidrateze tenul si sa ii ofere un aspect neted. Acesta este cel mai potrivit pentru acel ten sensibil si uscat si se gaseste in principal sub forma de batoane.
  • Fondul de ten spuma: reuseste sa ofere tenului un aspect mat si acopera toate imperfectiunile tenului. Fondul de ten este foarte rezistent si datorita faptului ca are o textura aerata este foarte usor de aplicat.

Cum se aplica corect fondul de ten?

    Este foarte important ca fondul de ten sa fie aplicat in mod corect, caci in caz contrar, se va ajunge ca aspectul final sa fie dezastruos.

   Exista trei posibilitati de a aplica fondul de ten, iar fiecare femeie alege varianta care i se pare cea mai simpla Aceste trei moduri in care poate fi aplicat fondul de ten sunt: cu degetele, cu buretelul sau cu pensula.

  Cel mai simplu si bun mod in care poate fi aplicat fondul de ten este cu ajutorul degetelor, caci datorita caldurii emanate de acestea, fondul de ten se intinde mult mai bine.

  Aplicarea fondului de ten se face intotdeauna din centrul fetei spre exterior, folosindu-se doar cantitati mici. 

  Asadar, fondul de ten este cel mai important produs cosmetic pe care il poate folosi o femeie, de aceea este esential sa se deprinda modul corect de aplicare al acestuia, pentru a avea garantia ca efectul final pe care il va avea machiajul realizat va fi exact ceea ce se doreste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Taguri: make-up, beauty, cosmetice profesionale