Aparatura medicala ultra performanta

: 08, 05, 2018    2628 vizite

aparatura medicalaIn domeniul medical inovatiile apar cu fiecare lansare a unui nou produs de aparatura medicala. Imbunatatirile constante pe care le aduc producatorii asupra echipamentelor medicale, fac mult mai usoara investigarea si tratarea pacientilor.

Imbunatatiri aduse la aparatura medicala de investigatie

Spera de aparatura medicala de investigatie este destul de larga, insa urmarind evolutia celor mai frecvent utilizate produse, imbunatatirile se vad de la un model la altul.

In cazul aparaturii medicale de investigatie care poate dauna corpului uman, intalnim aparatele de radiologie, acestea utilizeaza radiatii X, care pot analiza in profunzime tesuturile osoase. Noile modele de aparatura medicala care emit radiatii X utilizeaza o cantitate mult mai redusa, iar imaginile rezultate in final se bucura de o calitate superioara.

Pentru aparatura medicala de dimensiuni mici, precum analizoarele, exista o serie larga de imbunatatiri. Un prim aspect pozitiv, adus de tehnologizare, este acela ca timpul de analiza al probelor nu dureaza mai mult de 1 minut. Imbunatatirile continua cu numarul de parametrii analizati, acesta depasi, in unele cazuri, numarul de 50 de parametrii, destul de mult daca facem o comparatie cu aparatura medicala fabricata in urma cu 2-3 ani, care era capabila sa analizeze un maxim de 25-30 de parametrii.

Firme distribuitoare de aparatura medicala din Bucuresti

Bucurestiul este orasul in care gasim cele mai multe companii care distribuie aparatura medicala de ultima generatie. Aspectul este oarecum normal, deoarece aici este locul in care intalnim cele mai multe cabinete private si alte centre spitalicesti.

Gama de aparatura medicala pe care o gasesti in Bucuresti este destul de variata si cuprinde atat echipamente medicale de analiza, cat si produse dedicate sectiilor de cercetare si laborator clinic.

Oferta distribuitorilor de aparatura medicala din Bucuresti poate sa fie la prima vedere una destul de scumpa, insa acestea dispun de o multime de programe de parteneriat care vin in sprijinul clientului, tot ce trebuie sa faci este sa iei direct legatura cu un reprezentant.


Taguri: aparatura medicala, aparatura medicala bucuresti, firme aparatura medicala