Noi performante utile ale echipamentelor medicale

: 23, 04, 2018    3095 vizite

echipamente medicaleDezvoltarea echipamentelor medicale se afla intr-o etapa de continua expansiune. Teologizarea avansata a acestor produse a dus la aparitia unor inovatii foarte importante atat la nivelul de analiza, cat si la nivelul de rapiditate.

La noi in tara, cele mai performante echipamente medicale le gasim in Bucuresti, puse la dispozitie de cele mai importante firme de echipamente medicale. Acestea incearca din rasputeri sa scoata sistemul sanitar din mediocritate cu aceste produse performante care pot face diferenta in situatii critice.

Cele mai noi dotari ale echipamentelor medicale

Facand referire la cele mai utilizate echipamente medicale de analiza, radiograful si ecograful, ambele produse se bucura acum de inovatii pe toate planurile.

In ceea ce priveste radiograful, primele performante apar la nivelul de radiatii x dozate, acesta este acum cu pana la zece ori mai mic fata de radiografele pe care le gasim in majoritatea sectiilor de specialitate. Cu toate ca nivelul de radiatii x a scazut, performantele imaginilor rezultate sunt unele de o calitate superioara, care evidentiaza chiar si cele mai mici detalii.

Ecograful este un echipament medical pe care il gasim frecvent in cabinetele de ginecologie, acolo unde este practicata binecunoscuta ecografie de sarcina. Principiul de functionare al ecografului are la baza o sonda care emite ultrasunete, care acum, prin intermediul tehnologizarii ajung chiar si la pragul de 20.000 Hz. Acesta frecventa mare a ultrasunetelor emise, ofera posibilitatea doctorilor specialist sa analizeze diferite tesuturi intr-o profunzime foarte mare.

Beneficii de cumparare al unor echipamente medicale noi

Chiar daca costurile unui astfel de echipament medical performant se ridica la nivelul zecilor de mii de euro, firmele de echipamente medicale din Bucuresti ofera posibilitatea clientilor sa apeleze la diferite programe de parteneriat prin care se pot obtine discounturi importante.

Unii furnizori de echipamente medicale din Bucuresti merg pe clasicul program de discount pe baza de volum, insa exista si alti distribuitori care agreaza programe de parteneriat pe termen lung, in baza caruia se achita luna o suma fixa, iar beneficiarul poate achizitiona orice tip de echipament sau consumabil pe care il doreste in cuantumul total sumei contractante.


Taguri: echipamente medicale, echipamente medicale bucuresti, firme echipamente medicale