Serviciile de deratizare oferite de firmele din Bucuresti

: 22, 05, 2018    2096 vizite

deratizare bucurestiBucurestiul este orasul in care gasim cele mai multe firme care presteaza servicii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie. Acest aspect este normal deoarece aici sunt prezente o multime de spatii comerciale sau alte institutii care sunt obligate din punct de vedere legal sa apeleze regulat la aceste servicii din sfera DDD.

Deratizarea este un serviciu care este prestat cu precadere pentru asociatiile de proprietari, de la diferite blocuri care au subsol si ghena. Fiind un spatiu nu foarte curat, in care se gasesc o multime de resturi menajere, aparitia familiilor de soareci si sobolani este inevitabila.

Deratizarea efectuata de o firma autorizata

Deratizarea poate fi de doua tipuri: profilactica sau preventiva. In cazul unui spatiu in care exista soareci si sobolani trebuie efectuata o deratizare profilactiva, iar dupa disparitia completa a daunatorilor, trebuie executata o deratizare preventiva pentru a preintampina reaparitia rozatoarelor, mai ales daca spatiul contaminat este unul in care exista surse de hrana.

In ceea ce priveste procesul de deratizare, orice firma de deratizare din Bucuresti incepe prin examinarea spatiului contaminat. In acesta etapa sunt identificati daunatorii prezenti, gradul de infectare, dar si sursele de hrana sau traseele de migrare.

Al doilea pas in procesul de deratizare este de a alege substantele chimice utilizate, in cele mai multe cazuri sunt utilizate substante solide cu efect intarziat pentru ca rozatoarele sa nu moara in zonele in care sunt plasate momelile.

Trebuie stiut faptul ca eficienta nu tine doar de firma de deratizare, ci si de client. Acesta trebuie sa se asigure ca spatiul va fi unul curat, iar sursele de hrana pentru rozatoare sunt eliminate sau sunt inaccesibile pentru acestea.

Alegerea unei firme de deratizare

Pentru alegerea unei firme de deratizare din Bucuresti trebuie sa verifici intai autorizatiile obtinute de aceasta. Este important ca pe toata perioada de desfasurare a activitatii firma sa fi obtinut toate autorizatiile necesare de functionare si de prestare ale serviciilor de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie.

Acesta este cel mai important aspect in alegerea firmei de deratizare, in rest,  portofoliul de clienti poate fi unul edificator in alegerea unei firme profesionale de deratizare.


Taguri: deratizare, deratizare bucuresti, servicii deratizare