Tu stii cum functioneaza un tunel cu infrarosu No Cellulite?

: 11, 09, 2018    2958 vizite

Daca inca nu ai aflat despre aceasta tehnologie, Fysiogand te asteapta pe Soseaua Iancului Nr. 21 in bloc 106 la parter ca sa vezi cu ochii tai rezultatele unui tunel cu infrarosu No Cellulite.tunel cu infrarosu No Cellulite

 

Pentru ce se foloseste un tunel cu infrarosu No Cellulite?

Terapia prin tunel cu intrarosu presupune un aparat profesional dedicat in special slabirii in kilograme. Razele infrarosii au un efect termic ce-ti aduc rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Cu alte cuvinte, un tunel cu infrarosu No Cellulite este o infrasauna ce se foloseste de anumite efecte termice. Scopul? Evident, slabirea nu doar in kilograme, cat mai ales in centimetri, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate ce pot fi observate.

Totodata, aceasta metoda este extrem de eficienta si in vederea unui tratament anticelulitic ori pentru impachetarile corporale.

Stim ca te gandesti ca orice tratament care aduce rezultate rapide, te astepti sa fie realizat superficial si peste o anumita perioada de timp sa reapara problemele. Nu-ti mai face griji. Razele infrarosii au o putere de patrundere in tesuturi de aproximativ 5-6 cm adancime. Acest lucru inseamna ca celulele grase sunt arse in intregime.

Datorita gradului termic foarte puternic generat de razele in infrarosu, grasimile acumulate in organism in mod excesiv sunt eliminate definitiv. Astfel, efectele tratamentului unui tunel cu infrarosu No Cellulite sunt, fara indoiala, remarcabile. De pilda, sistemul imunitar devine mult mai puternic, iar circulatia sangvina se imbunatateste si ea viguros.

Intrebuintarea unui tunel cu infrarosu No Cellulite:

  • Trateaza obezitatea si reduce considerabil greutatea corporala;
  • Rezultatele unui tratament anticelulitic pot fi vizibile intr-un timp extrem de scurt;
  • Imbunatateste circulatia sangvina si intareste sistemul imunitar;
  • Accelereaza tranzitul intestinal si stimuleaza metabolismul;
  • Echilibreaza aciditatea si alcalinitatea din organism;
  • Arde in doar 40 de minute un numar aproximativ de 750 de calorii;

Un tunel cu infrarosu No Cellulite te ajuta sa pierzi prin intermediul transpiratiei intre 25 si 30% din toxinele si metalele grele acumulate in organism. Pe langa toxine, se poate indeparta cu usurinta, in proportie de 70-75% si apa in exces acumulata in organism.

Fysiogant iti pune la dispozitie cele mai eficiente tratamente si terapii prin tunel cu infrarosu No Cellulite pe care le poti gasi pe piata

Daca inca nu te-ai hotarat, vino pe Soseaua Iancului Nr. 21 in blocul 106 de la parter si programeaza-ti acum una sau mai multe sedinte pentru a scapa de celulita care te chinuie si nu numai. Ce mai astepti? Medicii specialisti sunt disponibili sa-ti rezolve problemele.


Taguri: impachetari tunel infrarosu, tunel no cellulite, tunel cu infrarosu no cellulite