Bucura-te de imprumuturile promise de amanetul auto

Articol trimis de Royal-Amanet

De-a lungul timpului, avand de-a face cu o cerere din ce in ce mai mare din partea clientillor lor, casele de amanet s-au vazut nevoie sa diversifice putin gama de servicii. De unde la inceput, casele de amanet se bazau pe amanetul de bijuterii, astazi, acestea iti pun la dispozitie o gama ampla de servicii, care mai de care mai avantajoase.

Serviciul de amanet auto este cel care iti promite imprumuturile cele mai avantajoase de pe piata serviciilor de gen. Sunt multe casele de amanet, care incantate de cererea din partea clientilor, au introdus in gama proprie de servicii si amanetul de automobile. Asta nu inseamna, insa, ca orice casa de amanet de masini este si cea mai buna alegere pentru tine! Fii foarte atent la comisionul pe care il percepe o casa de amanet! Nu ai vrea sa te trezesti la final, ca trebuie sa restitui de doua ori mai mult decat ai primit!

Royal-Amanet, insa, este, fara doar si poate, cea mai buna alegere pe care o poti face. Comisioanele percepute de casa de amanet autoturisme din Bucuresti sunt cu adevarat competitive pe piata din Romania, intrecandu-le pe toate. Fiind o casa de amanet full-services, la Royal-Amanet beneficiezi si de cel mai avantajos serviciu de amanet masini.

Conditii pe care trebuie sa le indeplinesti

Pentru a putea beneficia de serviciul de amanet automobile, numai daca indeplinesti cateva conditii. Prima dintre acestea se refera la varsta beneficiarului. Pentru a putea beneficia de serviciul de amanet de masini, trebuie sa ai varsta minima implinita de 18 ani!

In al doilea rand, cum probabil te si asteptai, este foarte important ca masina in cauza sa-ti apartina de drept. Vei dovedi acest lucru prin prezentarea actelor legale de posesiune.

Asa se stabileste valoarea imprumutului tau

Pentru a stii ce bani iti revin prin amanetul de autoturisme, de la Royal-Amanet, se efectueaza o evaluare tehnica a masinii tale. La final, vei fi surprins sa afli ca imprumutul tau poate ajunge chiar si pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.

Pe www.royal-amanet.ro te asteapta mai multe informatii.

Etichetat cu: , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns