Camere IP usor de instalat

Articol trimis de Nicoleta

Pentru utilizatori, controlul camerelor IP si vizualizarea continutului inregistrat pe aplicatii instalate pe smartphone-uri constituie un mare avantaj. Din ce in ce mai multi opteaza pentru astfel de sisteme de supraveghere pentru ca aceste camere IP noi permit nu doar vizualizare informatiilor de oriunde si oricand ci si salveaza inregistrari in cloud sau chiar pe memorii locale. Daca esti pregatit sa instalezi si la tine acasa un astfel de sistem, iata care sunt noile camere IP aparute pe piata.

Una din companiile care face valuri in ultima vreme in acest domeniu este Y-cam Solutions care vine cu noul sistem HomeMonitor. Ei ofera atat camere traditionale IP cat si camere Wi-Fi care au posibilitate de stocare continut online, asa cum este si HomeMonitor. Sunt printre primii care au inteles adevarata evolutie in acest sens si care vin cu cele mai inovative camere IP si camere Wi-fi. In plus, tot ei sunt printre primii care au adoptat controlul si vizualizarea inregistrarilor camerelor Wi-Fi prin intermediul sistemelor.

Potrivit producatorilor, sistemul de supraveghere HomeMonitor poate fi instalat in cateva minute. Fiecare camera vine cu posibilitatea de control de la distanta si nu trebui nici o setare suplimentara. In plus, primiti gratuit spatiu de stocare a 7 zile intregi de inregistrare. Bineinteles, aplicatiile pentru iPhone si Android sunt mereu actualizate si asa cum va asteptati, gratuite.

Un alt sistem inovativ in domeniu este sistemul de supraveghere VueZone al celor de la Netgear. Sistemul lor include camere wireless cu infrarosu pentru vizibilitate pe timp de noapte. Poti folosi un dispozitiv conectat, fie el un calculator, un smartphone sau o tableta pentru a avea grija de copii, persoane mai in varsta animale sau a unei proprietati atunci cand sunteti plecati, de oriunde si la orice ora.

Stream-ul video de pe camere poate fi vizualizat cu usurinta atat de pe dispozitive cu Android cat si de pe cele cu iOS si poti adauga pana la cincisprezece (15) zone distincte de monitorizare. Ai de asemenea posibilitatea de a inregistra direct pe dispozitiv sau de a realiza capturi de ecran.

Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns