Care sunt avantajele de a locui in cadrul unui ansamblu rezidential?

Dintre toate alegerile pe care le facem de-a lungul vietii, cea cu privire la locuinte sunt intotdeauna dintre cele mai importante. Acest lucru se datoreaza faptului ca o locuinta reprezinta una dintre cele mai importante investitii pe care le facem de-a lungul vietii. Mai mult decat atat, in multe situatii o locuinta reprezinta o investitie pe care o facem pe viata. Toate aceste aspecte ar trebui sa ne puna in situatia de a face cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre alegerea unei locuinte. Daca pana nu demult, apartamentele vechi reprezentau o optiune viabila, astazi cei mai multi dintre proprietari isi indreapta atentia inspre apartamentele noi din cadrul ansamblurilor rezidentiale.

Unul dintre motivele principale pentru care multe persoane isi indreapta atentia inspre apartamentele noi se datoreaza faptului ca in ultimii ani pretul acestor locuinte a scazut simtitor, in timp ce pretul locuintelor vechi a stagnat. Apartamente noi putem regasi astazi si in Sibiu, in cadrul ansamblului rezidential Hermannresidence, situat in zona Ciresica. Iata insa cateva avantaje reale pe care le ai in momentul in care iei decizia de a te muta intr-o locuinta noua.

Te poti bucura de mai mult spatiu.

Spre deosebire de apartamentele clasice, locuintele noi dispun de un spatiu mult mai generos, astfel ca avem posibilitatea de a transforma noua locuinta in cea mult visata mult mai usor. Mai mult decat atat, datorita faptului ca avem la dispozitie un spatiu mult mai generos, acest lucru inseamna ca vom avea un sentiment de confort mult mai accentuat, mai ales in situatia in decoram si mobilam incaperea in mod intelingent.

Ai cheltuieli de intretinere mult mai mici.

Pentru constructia acestor ansambluri rezidentiale sunt utilizate in general materiale de calitate superioara, lucru care inseamna ca vom beneficia de o izolatie termica si fonica exceptionala. Acest lucru este fara doar si poate un avantaj avand in vedere ca o izolatie termica corespunzatoare ne va aduce cheltuieli de intretinere, semnificativ mai mici in ceea ce priveste caldura.

Ai suficiente locuri de parcare.

Problema locurilor de parcare devine din ce in ce mai accentuata in cazul apartamentelor vechi unde acestea sunt in cele mai multe cazuri insuficiente. Acesta problema atat de comuna insa este inexistenta in cazul ansamblurilor rezidentiale unde vei avea la dispozitie un loc de parcare in orice moment. In acest fel, nu vei mai fi nevoit sa parchezi la sute de metrii de locuinta ta.

Spatii de joaca pentru copii si spatii verzi.

Majoritatea ansamblurilor rezidentiale pun la dispozitia locatarilor o serie de facilitati precum spatii de joaca pentru copii sau spatii verzi in care sa va puteti relaxa. Acest lucru va va scuti de deplasarea pana intr-un parc local cu cel mic si in plus, relaxarea si linistea se afla la doar cativa pasi de dumneavoastra.

Hermannresidence este un ansamblu rezidential din Sibiu care pune la dispozitia clientilor o varietate de locuinte construite la cele mai noi standarde calitative si pe care le puteti obtine la preturi cu adevarat atractive.

Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns