Ce aspecte esentiale trebuie sa urmarim atunci cand alegem caruciorul pentru copii?

Necesitatile unui bebelus sunt multiple si acest lucru este foarte bine stiut atat de catre parinti, precum si de catre cei care se pregatesc sa devina parinti. Pe lista cumparaturilor pe care trebuie sa le facem odata cu venirea celui mic pe lume, se regaseste si caruciorul pentru copii, produs care este indispensabil, mai ales in primii ani de viata. Achizitia carucioarelor nu a fost nicicand o sarcina usoara pentru parinti in conditiile in care este necesar sa urmarim cu atentie o serie de criterii pentru a putea face cea mai potrivita alagere pentru nevoile bebelusului nostru. Mai mult decat atat, caruciorul reprezinta o achizitie pe care o facem pe termen mediu, astfel ca si acest lcuru ar trebui sa ne determina sa acordam o mai mare atentie caruciorului.
Probabil ca deja cunoastem foarte bine faptul ca producatorii de carucioare pentru copii pun la dispozitia noastra un portofoliu vast de astfel de produse, motiv pentru care ne este atat de dificil sa facem o alegere corespunzatoare in acest sens. O gama variata de carucioare pentru copii 3 in 1 pot fi regasite si in cadrul magazinelor online, astfel ca ne vom putea usura semnificativ aceasta alegere. Iata cateva sfaturi practice pe care le puteti avea in vedere atunci cand alegeti un carucior.
Calitatea un factor de selectie important.
Indiferent de modelul de carucior ales, calitatea trebuie sa fie una dintre principalele caracteristici ale produsului pe care il alegeti. Un carucior de calitate inseamna un carucior care dispune de un cadru stabil si solid, aceste aspecte sporind siguranta bebelusului pe durata transportului. Luati totodata in calcul si greutatea caruciorului care nu trebuie sa fie foarte mare avand in vedere ca va fi greu de transportat de catra mamica.
Siguranta, aspectul care trebuie sa primeze.
Siguranta este fara doar si poate lucrul care ar trebui sa ne intereseze cel mai mult atunci cand vorbim despre bebelusi, astfel ca este recomandat sa verificam temeinic aspectele care tin de acest capitol. Un carucior poate dispune de centuri cu 3 puncte de prindere ori cu 5 puncte de prindere. In general, la inceput sunt recomandata cele cu 5 puncte de prindere avand in vedere ca ulterior putem renunta cu usurinta la 2 puncte de prindere si sa le transformam in 3.
Rotile, manerele si si frana, aspecte demne de luat in calcul.
Fiecare dintre aceste elemente componente trebuie verficate in detaliu pentru a putea face o alegere cat mai propice. In privinta rotilor este recomandat ca acestea sa fie construite dintr-un cauciuc solid, care sa nu produca zgomot si sa atenueze cat mai bine trepidatiile produse de denivelari. Franele trebuie in mod obligatoriu sa poata fi actioante cu usurinta cu piciorul avand in vedere ca acestea dispun de niste clape speciale in acest sens. Trebuie totusi tinut cont de faptul ca acestea nu vor putea tine caruciorul pe loc pe suprafete abrupte, acesta nefiind de altfel, scopul lor. In privinta manerelor, alegeti un carucior care sa dispuna de manere cat mai confortabile.
Www.bekid.ro este unul dintre cele mai importante magazine online care vine in intampinarea parintilor cu unul dintre cele mai complexe portofolii de produse calitate pentru copii si pe care acestia le pot achizitiona la preturi speciale.

Etichetat cu: ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns