Ce film poti vedea la Pitesti

Articol trimis de Vasilica Tortoveanu

Luna mai vine cu cele mai bune pelicule in cinematografele din tara. Daca mergi la film in Pitesti, ai de unde alege. Iti spunem care sunt cele mai interesante pelicule care isi fac sau si-au facut intrarea in salile de cinema pitestene luna aceasta.
Lumea de dincolo de maine, un film la Pitesti
Un film la Pitesti este Lumea de dincolo de maine, unul dintre cele mai asteptate si mai pline filme de mister ale anului 2015.
Potrivit cinemagia.ro, cei ce vor merge la acest film in Pitesti, vor explora Tomorrowland, un tinut magic aflat in pericol. Pentru a-l salva, eroul interpretat de George Clooney ii va cere ajutorul lui Casey, o tanara exploratoare.
Alte pelicule care pot fi urmarite in salile de cinematograf din Pitesti sunt Dezastrul din San Andreas, Coconut, micul dragon, Doar cu buletinul la Paris, Femeia in aur si filmul romanesc Carmen. In filmul Carmen, in regia lui Doru Nitescu, o poti vedea pe actrita Rodica Lazar, dar si pe Iulia Lupascu si Doru Ana.
Cel putin unul dintre aceste filme va trebui sa iti faca placere si sa mergi sa il vezi la cinematografele din Pitesti.
Salile de cinema de la Pitesti, moderne
Salile de cinematograf de la Pitesti sunt unele dintre cele mai moderne din tara. Orice film in Pitesti poate fi vizionat in conditii excelente. Exista si Sali de cinematograf 3 D, in care animatiile se vad la o calitate extraordinara. Iti poti duce si copiii la filme de animatii, fiind un mod perfect de a petrece o dupa-amiaza ideala in familie.
Intodeauna filmele vazute la cinematograf au un farmec sporit, fata de cele pe care le privesti la tine acasa. In primul rand, conteaza dimensiunea ecranului, care la cinema este ideala. De asemenea, sonorizarea salilor ale noului cinematograf din Pitesti nici nu se compara cu sonorizarea unui film pe care il urmaresti in fata televizorului de acasa.
Poti sa iti cuperi popcorn si o bautura racoritoare, pentru ca atmosfera sa fie si mai relaxanta. Asadar, ai toate motivele ca luna aceasta sa alegi sa mergi la un film la Pitesti sau oriunde in tara.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Divertisment

Lasă un răspuns