Cele mai bune comisioane, le gasesti numai la Royal-Amanet

Articol trimis de Royal Amanet

Daca esti in cautarea unei solutii, prin care poti beneficia de un imprumut avantajos, dar serviciile bancare nu te satisfac, atunci, poate a venit cazul sa iei in considerare serviciul de amanet auto, pe care ti-l pune la dispozitie Royal-Amanet.

Pe o piata saturata de case de amanet, care ofera servicii mult prea costisitoare pentru beneficiari, Royal-Amanet este asemeni unei guri curate de aer. Aici beneficiezi de cele mai bune imprumuturi, dar, in acelasi timp si de cele mai avantajoase comisioane de pe piata din Romania.

In plus, echipa Royal-Amanet este formata din adevarati profesionisti, care arata respect si corectitudine clientilor lor, intr-un mod obiectiv, deloc partinitor.
Daca te-am facut curios si-ti doresti sa afli cum functioneaza amanetul auto, atunci cu siguranta vei vrea sa citesti ceea ce urmeaza.

Numai asa poti obtine imprumuturi rapide

Pentru a putea beneficia de amanet de autoturisme oferit de Royal-Amanet, trebuie, inainte de toate, sa fii major! Pentru a dovedi acest lucru, cand te prezinti la sediul Royal-Amanet vino insot de un act de identitate, care sa dovedeasca ca ai varsta minima implinita de 18 ani. Mai mult decat atat, masina pe care urmaresti sa o amanetezi trebuie sa fie de drept a ta!

In ceea ce priveste valoarea imprumutului tau, aceasta se stabileste in urma unei evaluari tehnice a automobilului tau! Aceasta evaluare tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al automobilului tau. Desigur, pentru ca Royal-Amanet este una dintre societatile de acest tip, care isi respecta clientii, aceasta evaluare se face intotdeauna de fata cu tine!

In final, Royal-Amanet iti ofera sansa unui imprumut de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale!

Pe www.royal-amanet.ro vei gasi informatiile suplimentare necesare.

Etichetat cu: , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns