Cele mai cautate ceasuri de mana pentru femei

Articol trimis de Sweet Accessories

Ceasurile de mana au cunoscut dintotdeauna o importanta foarte mare pentru majoritatea persoanelor si si-au castigat locul printre acele accesorii esentiale, ce nu ar trebui sa-ti lipseasca. Modele din cele mai diferite se pot adapta cu usurinta tuturor tinutelor tale, aducandu-ti un aer mult mai sofisticat iar stilului tau un plus de valuare.

Diferitele modele de ceasuri de mana dama, reprezinta pentru acestea acel articol de nelipsit pentru orice outfit pe care aceastea il creaza. Cu un astfel de accesoriu este foarte simplu sa-ti infrumusetezi tinuta cat si sa aduci un plus de stil. Este un must have sa detii acele doua modele esentiale de ceasuri de mana dama, pe care sa le poti schimba in functie de stilul hainelor tale. Aici vorbim de modelul casual, in special pentru acel stil de zi, si modelul ceva mai elegant, versatil, potrivit pentru acele evenimente ceva mai stilate, unde o anumite tinuta este impusa.

Mici sfaturi de purtare a acestor articole corect

Toate ceasurile de mana dama se vor adapta tinutei pe care o porti si nu invers. Nu face greseala de a-ti alege tinuta in functie de stilul ceasului. Marimea este foarte importanta atunci cand vrei sa-ti achizitonezi un astfel de model.
Dimensiunile cadranului trebuie sa fie in conformitate cu statura ta, fara ca acesta sa creeze acea imagine a unui accesoriu supradimensionat ce nu se potriveste.
Pentru ca aceste accesorii sa se asorteze majoritatii tinutelor din garderoba ta, achizitioneaza-ti acele doua modele esentiale de ceasuri de mana dama, cel casual si elegant. Poti merge pe alegerea unor variante diferite si in functie de curea, una din piele si o alta metalica ce se va potrivi mai tuturor tinutelor.

La randul lor, ceasurile de mana dama se accesorizeaza la celalte piese. De exemplu, in cazul in care porti alte bijuterii sau alte accesorii complementare, cum este o curea cu o catarama metalica, ceasul poate fi asortat la aceste accesorii.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns