Covorase auto de cauciuc sau covorase auto textile?

Articol trimis de delpi

Covorasele auto sunt pentru orice masina un accesoriu destul de important dupa parerea mea. Acestea nu trebuie sa lipseasca din nici o masina, in cazul in care proprietarul tine cat de cat la ea. Acest accesoriu este foarte important deoarece pastreaza curatenia in masina si astfel mizeria de pe papuci cade pe aceste covorase auto. Curatarea lor este foarte simpla si rapida.

In comert, fie el online sau clasic se gasesc doua tipuri de covorase auto: cele din cauciuc si cele din material textile sau mocheta. Eu unul sunt pentru covorasele din cauciuc, pantru ca dupa parerea mea au mai multe avantaje fata de cele textile. In primul rand, in cazul in care apare umezeala, fie pe papuci fie cand se cara ceva, covorasele din cauciuc ofera o protectie mult mai mare. Astfel, printr-o simpla scuturare mizeria se indeparteaza foarte usor si se usuca foarte repede. Covorasele din cauciuc au o durata de viata ceva mai lunga fata de cele din material textile sau din mocheta. Acestea din urma se murdaresc mult mai repede iar curatarea lor este ceva mai complicate.

Covorasele auto din material textile sau mocheta au partea din spate din cauciuc, astfel incat sa ofere o protective ridicata sis a nu alunece. Ambele tipuri de covorase auto sunt bune si ofera o protectie foarte buna oricarei masini.

Indiferent de alegerea facuta cand va hotarati sa cumparati niste covorase auto aveti mare grija la dimensiunile covoraselor. Acestea trebuie sa fie fixe, sis a se potriveasca exact in masina dumneavoastra. Culoarea poate fi diferita in functie de optiunea fiecaruia, insa dimensiunile sunt cele mai importante caracteristici in alegerea unui covoras auto. De obicei orice magazin vinde covorase specific fiecarui model de autoturism, iar dimensiunile sunt standard din fabrica pentru fiecare tip si model de autoturism.

Etichetat cu: , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns