Diferentele dintre un hotel de 2 stele si unul de 3 stele.

Articol trimis de Cristian Tanasa

Inainte de a trece la aceste diferentele dintre un hotel de 2 stele si unul de 3 stele trebuie sa va spunem ca orice hotel va trebui sa indeplineasca o serie de conditii pentru a primi autorizatie de functionare. In aceste conditii putem aminti despre temperatura din spatiile de cazare, care nu va trebui sa depaseasca 25 de grade Celsius in sezonul cald, respectiv 21 de grade Celsius in sezonul rece. Pe de alta parte, aceste grupuri de cazare vor trebui sa detina spatii sanitare cu apa calda si rece permanenta. Totodata, aceste spatii ce vor primi turisti, trebuie sa beneficieze de o lumina naturala directa si de aerisire, iar personalul va trebui sa fie unul calificat, ce poate garanta linistea si siguranta turistilor.

Referitor la un hotel 2 stele Bucuresti, putem spune ca va trebui sa aibe in fiecare camera, cel putin doua prosoape, sapun si hartie igienica. Despre lenjeria de pat, putem adauga ca va fi schimbata la patru zile, iar prosoapele la 3 zile. Este indicat sa aveti in vedere aceste chestiuni in cazul in care veti dori ca in perioada urmatoare sa optati pentru cazarea la un hotel de 2 stele.

Pe de alta parte, daca veti opta pentru un hotel de 3 stele atunci camerele duble, trebuie sa aibe minim 15 metri patrati, fara grupul sanitar. Aceste unitati trebuie sa dispuna de climatizare si ar conditionat, internet, telefon, minibar, televizor si cuvertura de pat. Lenjeria se schimba odata la trei zile iar prosoapele la doua zile. In baie trebuie sa gasiti trei prosoape de persoana, sampon, gel de dus si casca de baie. La receptie, trebuie sa existe un loc de pastrare al bagajelor si un spatiu pentru pastrarea echipamentului, daca vorbim despre locatiile pentru vacanta de iarna. Tinand cont de aceste informatii

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns