Dispenserele de hartie de la Arli.ro se adreseaza diverselor categorii profesionale

Articol trimis de Barbu Daniela

Magazinul online Arli.ro comercializeaza sisteme profesionale de igiena. Printre aceste sisteme se afla si dispensere pentru hartie de calitate, aceste carcase confectionate din materiale rezistente care sunt destinate multor tipuri de hartie si care pot fi montate in moduri diferite in functie de zona de amplasare. Hartia este de multe ori mai utila decat prosoapele sau jeturile de aer cald, si de aceea dispenserele sunt aparate dorite de catre cei care activeaza in multe categorii profesionale.

Dispenserul de hartie se amplaseaza in vecinatatea unei surse de apa, mai ales, si sunt eficiente pentru ca ofera foarte usor hartia atat de utila in stergerea mainilor, cu precadere. Arli.ro imparte dispenserele in sase categorii, fiecare pentru o utilizare specifica si pentru o forma specifica a hartiei dinauntru.

Cele sase categorii de dispensere de hartie de la Arli.ro

Fiecare categorie prezenta pe site cuprinde atat dispensere cat si consumabile pentru acestea. In continuare pot fi vazute categoriile si cate un exemplu pentru fiecare, extras la intamplare dintre multele exemple:

· Dispensere cu prosoape pliate, din plastic ABS sau din inox

Exemplu: dispenser de prosoape pliate de hartie de tip Z, din plastic ABS de culoare alba; are o capacitate de 500 de prosoape

· Dispensere pentru rulouri de prosoape de hartie, din plastic ABS sau din inox, cu sau fara senzor

Exemplu: dispenser pentru rulouri, antibacterian si cu sistem AutoCut (cu senzor), care permite reglarea taierii la o anumita lungime

· Dispensere de hartie igienica

Exemplu: dispenser rotund de hartie igienica, cu vizor de nivel cu cheita de siguranta, din Inox lucios

· Role de hartie industriala, prevazute cu suporturi pentru fixarea pe suprafete diferite, orizontale sau verticale; hartia are cateva sute de metri

Rola de hartie industriala cu fixare pe perete (sistemul de fixare este unul solid, deoarece trebuie ca greutatea celor cateva sute de metri de hartie sa fie sustinuta

· Role pentru cearsaf de hartie, cu uz medical/cosmetic

Exemplu: suport de fixare pentru hartie pentru uz medical, din otel cromat

· Servetele de masa, pentru uz casnic, de la Arli.ro, magazinul care ofera doar produse de calitate

Exemplu: dispenser din ABS de servetele faciale, pentru 100 de servetele

Motivele pentru alegerea dispenserelor pentru hartie de pe Arli.ro

Pentru ca sunt potrivite mai degraba folosirii in medii profesionale, dispenserele de hartie sunt folosite zi de zi si solicitate deseori prin comenzi online. Magazinul online Arli.ro este sursa ideala pentru astfel de aparate deoarece are o paleta completa de dispensere de hartie, ori pentru o utilizare sau alta, ori un model sau altul (stabilit in functie de aspect si necesitati).

Garantia oferita acestora, precum si promotiile consistente, fac din magazinul Arli.ro locul potrivit de unde oricine se ingrijeste de asigurarea hartiei in anumite spatii, fie industriale, fie comerciale, fie spatii de lucru, sa poata comanda foarte usor aparate bune la pret si care pot livra foarte usor exact hartia de care este nevoie.

Arli Co este compania care detine magazinul Arli.ro. Pentru mai multe informatii legate de dispensere, numerele de telefon 0742 176 622 si 021 320 6364, precum si adresele de e-mail office@arli.ro si vanzari@arli.ro sunt puse la dispozitia tuturor celor interesati.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns