Eleganta este redata de sandalele din piele afisate pe The5thelement.ro

Articol trimis de Echipa The5thElement

Eleganta sandalelor din piele din colectia magazinului online The5thelement.ro se rasfrange si asupra celorlalte articole vestimentare purtate si determina o tinuta care cu greu poate trece neobservata. Pielea box si pielea intoarsa sunt materialele din care specialistii confectioneaza sandale de piele pentru dama de o calitate si o frumusete aparte.

Reprezentantii The5thelement.ro marturisesc pasiunea si iscusinta cu care isi manufactureaza articolelele de incaltaminte, acest lucru fiind o veste buna pentru toate femeile care isi doresc un maxim de rafinament la incaltamintea de dama purtata.

The5thelement.ro: sandalele din piele adopta paletele cromatice ale tendintelor actuale

Alinierea cu tendintele cromatice actuale nu garanteaza succesul scoaterii din anonimat a oricarui outfit feminin, insa pentru a prezenta interes din punct de vedere cromatic, nuantele si printurile trebuie sa fie moderne. Pentru sandalele din piele naturala, The5thelement.ro procedeaza intocmai. Iata care sunt variantele:

• Piele box burgundy, aramiu sau rosu normal
• Piele box nude inchis si piele box alb murdar
• Piele box neagra si piele box texturat negru

Pielea naturala box este una finisata, neteda, si se ingrijeste usor prin stergere cu un material textil abia umezit.

• Piele intoarsa maro roscat si piele intoarsa visiniu inchis
• Piele intoarsa maro si piele intoarsa maro inchis
• Piele intoarsa khaki, piele intoarsa crem
• Piele intoarsa albastru electric

Pielea intoarsa necesita o ingrijire mai meticuloasa, tratamentele fiind diferentiate in functie de tipul petei: lichide, uscate, pete de noroi, pete mici, apa de ploaie. Efectul vizual al pielii intoarse este unul rafinat.

Acestea nu sunt toate variantele de culoare; variantele corai, roz, multicolore sau de tip sarpe sunt de asemenea prezente printre cele peste 80 de modele elegante de sandale de dama din piele.

Faptul ca sandalele de pe The5thelement.ro sunt elegante aduc avantaje purtatoarelor lor

Toate aceste sandale de dama sunt din piele naturala, incaltamintea pentru femei din piele naturala fiind de cea mai buna calitate. Asadar, orice femeie care doreste incaltaminte de dama de calitate poate comanda cu incredere de la The5thelement.ro.

Calitatea aduce cu sine rezistenta in timp, si nu poate fi asociata cu incaltaminte lipsita de eleganta. De aceea, The5thelement.ro este un magazin de sandale confectionate din piele care sunt elegante si de calitate totdata. Iata doua avantaje din start, iar faptul ca intreaga colectie de sandale se reinnoieste in fiecare sezon aduce un alt avantaj: existenta factorului de noutate care scoate din comun orice outfit feminin.

Iata cum fiecare particularitate care insoteste acest tip de incaltaminte de dama disponibil la vanzare in acest magazin online se transforma in avantaje pentru purtatoarele gratioase, pretentioase si care cauta eleganta vestimentara cu determinarea unei femei hotarate.

The5thelement.ro isi gaseste un inteles si este infatisata in mod natural ca avantaj. The 5th Element poate fi apelata la numarul special de telefon 072ELEMENT, adica 0723.536.368. De asemenea, poate fi contacta prin e-mail, fiind disponibila adresa daniel@the5thelement.ro.

Etichetat cu: , , , , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns