Intampina sezonul nou cu ferestre din lemn masiv

Odata cu finalul de vara, e momentul sa ne pregatim pentru sezonul nou cu o serie de modificari ale spatiului nostru de locuit. O astfel de modificare este constituita de ferestre din lemn masiv de la Artisan de Maison, perfecte sa ne protejeze de intemperii.

Un lucru deja binecunoscut, lemnul masiv este o alegere perfecta pentru mobilierul oricarei locuinte. Acest tip de mobila este durabil, rezistent si adauga spatiului un plus de stil si eleganta. Mai mult, poate ajuta la obtinerea atmosferei dorite: romantica, boema, moderna, clasica, etc.

Primul pas in obtinerea ferestrelor mult dorite este alegerea designului si a tipului de esenta folosit: stejar, frasin, cires, tei sau esente exotice?
Apoi, e momentul sa alegi designul pe care ti-l doresti: din lemn masiv sau stratificat, pe forma dreptunghiulara sau cu arcada. Mesterii cu care lucram pot realiza piese unice, originale, cu un farmec aparte. Fiecare element contribuie la armonizarea intregului spatiu in care vor fi puse aceste ferestre din lemn masiv. Specialistii nostri te pot ajuta sa alegi ancadramente, cornise si alte elemente de decor care vor da unicitate ferestrelor tale. Astfel, ai garantia ca obtii un rezultat pe masura asteptarilor tale.

Cand alegi ferestre din lemn masiv pentru casa ta, alegerea nu este doar estetica. Acest ferestre au rol multifunctional si practic. Ele au un rol pragmatic ridicat, oferind etanseitate, protectie solara, termica, fonica si antiefractie. Astfel, atunci cand investesti in ferestre din lemn masiv, investesti in siguranta si confortul casei tale. Iar acum, in prag de toamna, reprezinta o alegere inteligenta ce anticipeaza vremea urata ce va urma.

Indiferent de stilul de ferestre din lemn masiv pe care ti-l doresti, de viziune sau de schimbarea de design dorita, specialistii Artisan de Maison pot contribui la succesul proiectului tau. Lucrand in stransa legatura cu arhitecti si designeri, obtinem piese de mobilier de calitate, cu stil si personalitate, ce se vor dovedi o plus valoare in casa ta!

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns