Jachete calduroase pentru copii

Avand in vedere scaderea brusca a temperaturilor, garderoba copilului tau trebuie sa fie principala ta preocupare in acest moment. Astfel, hainutele groase precum jachetele, bluzele sau pantalonii devin cele mai utilizate articole de imbracaminte din garderoba celui mic.

Jacheta este cel mai important articol de imbracaminte pe care copilul tau trebuie sa il poarte in acest sezon. Mai important este ca acesta jacheta de fete sa fie una calduroasa si sa fie rezistenta la vant si ploaie.

Cele mai chic jachete pentru fete

Daca esti pasionat de moda si vrei ca copilul tau sa aiba o garderoba plina de culoare prin care sa isi poata exprima personalitatea asa cum doreste, atunci trebuie sa vezi neaparat produsele comercializate de magazinul online Mr.Pich.

Acest magazin online este unul cu totul special, facand o comparatie cu restul magazinelor online care comercializeaza hainute pentru copii. Brandurile hainutelor sunt unele cu o notorietate ridicata la nivel mondial, intalnind nume precum Booso, Gugguu, Mini Melissa sau Gosoaky.

In ceea ce priveste categoria de jachete pentru fete, intalnim brandul Gosoaky, recunoscut pentru jachetele de ploaie cu un design cool pe care le comercializeaza. Acestea au un strat exterior realizat din poliester si poliuretan, care ofera rezistenta la vant si la ploaie, iar interiorul este realizat din tricot, care asigura un plus de confort si caldura.

Daca esti adeptul unui design mult mai special, poti cumpara jachete de fete de la Booso sau MOI. Aceste modele de jachete se remarca stilul urban-chic, caracterizat prin asimetrie si nonconformism. Materialele utilizate sunt unele de o calitate superioara, intalnind bumbacul organic sau jeansul.

Jachetele de fete comercializate de acest magazin online sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 2 ani si 14 ani. Preturile sunt peste media preturilor din alte magazine online, insa acesta este normal, deoarece acestea nu sunt doar niste simple jachete, ci unele care pun accentul pe design si calitate, ce apartin unor branduri recunoscute.

Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns