Magazinu’ online la Romani

Daca te apuci de o afacere si incepi cu actele juridice, contabile, stampile, formulare, apoi spatiu comercial sau de productie … este bine sa ai nervi si tupeu. De aceea am zis ca afacerea mea sa fie online, magazin online… mai exact este un magazin de piese auto online. Pareau lucrurile mai simple si mai accesibile cu cheltuieli mult mai mici si parca o eficienta mai mare a vanzarilor tot datorita cheltuielilor.

Acum cinstit: una este sa depozitezi piese auto si alta este sa detii un magazin de piese auto la strada care sa aiba si vad … asta costa.

La depozit trebuie decat un birou in care sa ai o temperatura rezonabila pentru a lucra omeneste, apoi rafturi in depozit, un telefon si internet sa primesti comenzile…. alea care sunt.

Sa reusesti sa tii o baza de date ce contine peste un milion si jumatate de piese si accesorii auto in care sa operezi preturi atunci cand este cazul, pare putin de domeniul fantasticului, dar nu este. Lucrurile sunt intr-o mare masura automate si te descurci.

Dar totusi, daca nu ar fi actele, stampilele, formularele … as mai sta pe aici.

Etichetat cu:
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns