Mesteru Manole va prezinta toate informatiile despre teava rotunda sudata

Informatii generale despre teava rotunda sudata

Teava rotunda sudata este un material metalic utilizat in domeniul constructiilor. Aceasta detine o serie de calitati ce o fac sa fie extrem de cautata de specialistii in constructii.

Acest material este realizat prin montarea unor foi de tabla succesive, care sunt trecute de mai multe ori prin niste role speciale, pana cand se obtine la final un material cu forma circulara. Apoi, marginile acelor foi sunt sudate intre printr-o linie continua de sudura si astfel se obtine teava rotunda sudata.

Top calitati pe care le are teava rotunda sudata

In general, specialistii utilizeaza tevi rotunde sudate in domeniul constructiilor metalice, acestea nefiind sub nicio forma potrivite pentru transportul fluidelor sau gazelor de niciun fel.

Dupa cum spuneam mai sus, teava rotunda sudata are o serie de calitati speciale care o fac sa fie unul dintre cele mai cautate si utilizate materiale in acest moement pentru proiectele din constructii metalice. Principalele calitati speciale pe care le are sunt urmatoarele:

    1. Durata ridicata de viata – teava rotunda sudata are o durabilitate foarte ridicata, ce se datoreaza pe de o parte formei circulare pe care o are, cunoscuta din principiile fizicii drept forma care are o rezistenta foarte buna la presiuni ridicata, iar pe de alta parte, de linia de sudura continua ce lipeste foile de tabla din care este aceasta realizata.
    2. Utilizari variate – acest material este utilizat atat in industria auto, cat si in alte proiecte mai complexe, precum realizarea de stalpi si cadre metalice, intarituri sau chiar anumite elemente de design interior sau exterior.
    3. Standardele de calitate ridicate – teava rotunda sudata de la Mesteru Manole este un element de constructii supus la foarte multe teste de standarde de calitate, care garanteaza proiectelor in care este utilizata calitatea si rezistenta de care acestea au nevoie.
    4. Pastrarea proprietatilor fizice pe care le preia de la materia prima – avand in vedere ca nu este tratata sub nicio forma, teava rotunda sudata beneficiaza de aceiasi serie de proprietati fizice pe care le are si material prima din care este realizata, iar acest lucru permite o analiza clara a avantajelor pe care le poate oferi in cadrul oricarui proiect in care este utilizata.

Asadar, putem vedea ca exista o serie de calitati clare si deja foarte bine cunoscute de specialisti, care servesc drept motive intemeiate pentru ca acestia sa utilizeze tevi rotunde sudate atunci cand realizeaza proiecte importante.

Este important de stiut si faptul ca teava rotunda sudata este destinata exclusiv constructiilor metalice. Este nu a fost realizata pentru a fi conductor de fluide sau gaze de orice fel, ci de a servi drept piesa componenta si rezistenta a diferitelor proiecte de constructii.

Etichetat cu: ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns