Modele si tipuri de ceasuri dama

Articol trimis de Sweet Accessories

Foarte multe dintre femei tin cont, pe langa acele articole vestimentare ce se regasesc in garderobele acestora, si de acele accesorii esentiale ce nu ar trebui sa lipseasca. Accesoriile ce vin in completarea tinutelor pe care acestea le creaza, infrumuseteaza si afisaza iti afisaza stilul tau propriu vestimentar.

Cele mai apreciate dintre aceste accesorii, ce sunt si foarte esentiale, sunt ceasurile de mana dama. Aceste ceasuri nu ar trebui sa-ti lipseasca de la mana atunci cand doresti sa-ti creeze un outfit complet.

Pe piata, sunt disponibile foarte multe modele de ceasuri de mana dama, din cele mai diferite, adaptate fiecarui stil in parte. Tipurile si mecanismele folosite in crearea acestor bijuterii pot sa difere. De la modele mecanice ce se incarca datorita energiei cinetice, la acele modele foarte raspandite pe baza de quart, ce functioneaza datorita bateriei.

In functie de stilul lor, acestea pot fi casual, ceva mai elegante sau sport. Oricare model alegi din aceste ceasuri de mana dama, trebuie sa-l adaptezi cu grija tinutei tale si trebuie sa cunosti anumite reguli de asortare.

Cum se asorteaza ceasurile de mana

Cele mai raspandite modele de ceasuri de mana dama sunt cele casual, fiind usor de adaptat mai oricarei tinute. Ceasurile ceva mai elegante, se recunosc foarte rapid si creaza o imagine mult mai stilata, fiind mai mult purtate atunci cand outfit-ul il cere. Modelele sport nu pot fi adaptate oricarei tinute si sunt destinate doar persoanelor ce practica un sport, ies in natura, sau pentru orice activitate fizica.

Un mic sfat atunci cand doresti sa-ti achizitonezi un model de ceas de mana dama, este acela ca ar trebui sa ti cont foarte mult de dimensiunile acestuia. Ceasurile de mana dama vin in diverite forme si dimensiuni, iar modelul potrivit pentru tine trebuie sa fie, ca si dimensiunea cadranului, confor cu constitutia ta fizica.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns