Montarea camerelor de supraveghere la birou

Articol trimis de markkona

Instalarea sistemelor de supraveghere la birou, au rolul de a proteja angajatii, cat si activitatea firmei. Camerele pot monitoriza activitatea, atat ziua cat si noaptea, oferind control asupra activitatii desfasurate. Daca nu stii ce model de camere de supraveghere ai nevoie, cere parerea unor specialisti pentru a putea face alegerea corecta.

Cele mai bune locuri pentru instalarea sistemelor de supraveghere la birou sunt:

1. Receptia – in momentul in care angajatii sau clientii intra in cladire sau in birou, locul initial pe langa care trec este receptia. Deoarece traficul este intens in aceasta zona, este nevoie sa fie amplasata si montata o camera de supraveghere care sa monitorizeze intreaga zona. Astfel, exista posbilitatea de a instala o camera de supraveghere sub acoperire, intr-un design ascuns, a carei prezenta nu o vede nimeni. O astfel de camera este capabila sa recunoasca si chipurile oamenilor care patrund zilnic la birou.

2. Biroul de arhivare – pentru siguranta confidentialitatii documentelor de la birou, trebuie montate camere de supraveghere in birourile de arhivare. Camera va descuraja persoanele care vor sa fure sau sa sustraga informatii.

3. Camera pentru pauza – aceasta este camera in care angajatii merg in pauza si are rolul de a inregistra diferitele accidente care pot avea loc.

4. Depozitele – instalarea unor sisteme de supraveghere DVR in depozite ajuta la descurajarea furtului, astfel incat activitatea sa fie protejata.

5. Tomberoane – este posibil sa vi se para ciudat instalarea unei camere de supraveghere in cosul de gunoi, dar este un loc important deoarece unii angajati pot lua elemene din birou pe care sa le arunce la cosul de gunoi si pe care sa le ia ulterior. In afara de camera de supraveghere, ideal este montarea unui difuzor pentru a inregistra clipuri video NVR si audio ale activitatilor ilegale.

Prin urmare, instaleaza camere de supraveghere la birou si o usa de acces pentru evitarea neplacerilor in activitatea desfasurata.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns