Patut copii – cumparaturi necesare inainte de nastere

 

Când ai un copil este fantastic. Închipuie-ti ca ai doi ca el. Asta da cadou! Bun…Dupa aflarea acestei minunate vesti, vei intra în panica, nu? Ei bine…Scopul nostru este sa îti venim în ajutor, cu sfaturi, în primul rând, dar si cu prezentare de produse de calitate, dar la un pret pentru toate buzunarele. Începe cu un patut copii! Varietatea pentru gemeni nu este chiar asa de larga, de aceea, pentru nu a pierde timpul prin magazine sau cautând on-line, este de ajuns sa citesti articolul pâna la final, si vei afla ce produse ti se potrivesc!

Carucioare copii – Cum sa alegi modelul pentru gemeni

Unul dintre cele mai importante obiecte este caruciorul. Exista mai multe modele, dar trebuie sa urmaresti câteva criterii pentru a sti ce este mai bine sa alegi: gândeste-te la pret, vârsta maxima pâna la care poate fi utilizat, spatiul pe care-l ai la dispozitie pentru depozitare, usurinta cu care-l poti manevra si greutatea acestuia.

Caruciorul cu sezuturi unul în spatele celuilalt sau, mai bine zis, tip tren, este un model care-ti permite sa asezi copiii chiar si fata în fata. Poti sa-l conduci cu o singura mâna si trece prin aproape orice spatiu. Mai mult, când copiii sunt micuti, încap amândoi într-un singur scaunel, iar în celalalt poti pune câteva cumparaturi. Exista bineînteles si dezavantaje: bebelusul care sta în spate poate sa aiba un spatiu limitat, iar cel care sta în fata poate fi deranjat de fratior daca acesta se agita si loveste cu piciorusele. Unele carucioare de acest tip nu se închid ca o umbrela si astfel nu încap într-o masina mai mica.

Caruciorul cu sezuturi alaturate le permite gemenilor sa aiba putin mai mult spatiu, iar tu poti avea acces mai usor la amândoi. Copilasii se lovesc mai greu între ei, doar cu piciorusele poate, dar mai greu se pot trage de par. Micutii nu rivalizeaza pentru locul pe care stau si se pot tine de mâna. Dezavantajele sunt dificultatea de manevrare si de accesibilitate. Fiind destul de lat, mai ales daca locuiesti în oras, nu vei intra pe toate usile si nici urcatul trotuarelor nu va fi prea usor.

Cum alegi un patut copii pentru gemeni

Ne gândim si la somnul bebelusilor. În primele luni, este de ajuns un singur patut sau un leagan, dar mai tâziu, prin luna a 6-a, este bine sa aiba fiecare patutul sau, pentru a nu se rani în timpul somnului. Cât priveste cântarul, este de ajuns unul, la fel si o singura masa de înfasat. Daca vrei sa-i plimbi cu masina, trebuie sa ai doua scaunele auto, iar când cresc putin mai mari, vei fi nevoita sa cumperi tot doua scaune pentru masa – cele cu rotile sunt foarte practice.

Jucariile nu trebuie neaparat luate la dublu, ei trebuie sa învete sa împarta ceea ce au. Si daca le luati la dublu, macar sa nu fie identice, pentru a le putea schimba între ei. În plus, vor primi multe cadouri, deci poti sa faci economie si la acest capitol.

La final, câteva sfaturi: cumpara totul treptat, încearca sa împrumuti ceea ce poti de la alte mamici ai caror copii au crescut deja si foloseste-ti imaginatia pentru a crea acasa jucarii.

Citeste si Patut copii – 11 idei salvatoare pentru parinti de gemeni

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns