Pentru motocicleta, accesorii ieftine direct de pe internet

Mersul pe motocicleta nu este la fel de confortabil precum o plimbare cu masina, ceea ce inseamna ca presupune mai multe masuri de siguranta inainte de a pleca la drum, indiferent cat de lunga sau cat de scurta este distanta care trebuie parcursa.

In timpul unei calatorii pe motor esti mult mai expus pericolelor, de la cele minore, pana la accidente majore. Pentru a fi cat mai bine protejat, accesoriile moto sunt obligatorii. Iata despre ce este vorba, astfel incat calatoria sa se desfasoare in deplina siguranta!

Un accesoriu moto obligatoriu este casca de protectie. Aceasta ofera protectie atat cutiei craniene, in cazul unui accident, dar si fetei, in cazul in care optezi pentru o casca full face. Casca trebuie sa fie confectionata la cele mai inalte standarde astfel incat motociclistul sa se simta confortabil in momentul in care o poarta. Nu trebuie sa fie larga, dar nici foarte stramta, pentru a asigura confortul maxim. O casca de motociclete buna, de calitate, ar trebui sa aiba o banda de legare sub barbie, care sa ii permita motociclistului sa o ajusteze. De asemenea, peretii din interiorul castii trebuie sa fie captusiti cu un burete, care atenueaza din socul unei lovituri sau al unei cazaturi. Purtarea castii este una dintre cele mai importante masuri de protectie pe care poate sa o ia un motociclist.

Un alt accesoriu important pentru motociclisti este geaca. Aceasta trebuie sa fie originala, iar pentru mai multa siguranta ar fi bine sa aiba intarituri la coate, care ofera protectie in cazul unei cazaturi de pe motor.

Pantalonii unui motociclist nu pot fi unii oarecare, este ideal ca si acestia sa aiba protectie pentru genunchi si tibie, parti ale corpului expuse in cazul unui eveniment neplacut cu motorul.

Cizmele reprezinta un alt accesoriu de nelipsit pentru motociclisti. Este ideal sa fie mai inalte, ca sa ofere protectie si tibiei.

Nu in ultimul rand, din categoria accesoriilor moto de nelipsit sunt si manusile, care ar trebui sa aiba protectie sporita in zona degetelor si a incheieturii mainii. Iar piata virtuala abunda in asemenea accesorii, dar si componente, piese de motor si nu numai. Calitatea recomanda Unimotors, o locatie deosebita pentru toti motociclistii, de toate varstele, accesoriile moto fiind la mare cautare in aceasta perioada!

Etichetat cu: ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns