Piese auto online

Economic si eficient; datorita sistemului de cuparaturi online, acum, clientii pot sa comande piese auto online pentru aproape toate marcile si modele de masini existente pe piata auto din Romania.

Modul de cumparaturi:

Alegeti marca, modelul/anul apoi versiunea sau motorizarea modelului cautat. Alegeti piesa, cantitatea (in cazul in care aveti nevoie de mai multe buc.) si apasati butonul „Adauga in cos”

Plata:

Plata se face ramburs (adica in momentul receptionarii produselor de catre dvs.) sau cand ridicati produsele de la magazin (in cazul in care aveti posibilitatea sa ajungeti in punctul nostru de lucru). Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat (pe email si/sau telefonic) de unul dintre consultantii nostri pentru confirmarea comenzii. Daca pretul piesei dorite nu este actualizat, dati click pe “Sunati pentru pret”, si in cel mai scurt timp reusiti sa aflati toate datele necesare.

Actualizarea permanenta a magazinului prin adaugarea de piese auto noi in conformitate cu producatorii de autoturisme, face ca, 4turbopieseauto sa fie unul dintre magazinele de top .

Pentru cei ce doresc sa viziteze punctul de lucru, unde activeaza magazinul 4 Turbo Exim S.R.L. ii indrumam catre adresa: Soseaua Andronache nr. 254 ( paralela cu Soseaua Colentina ) , Sector 2 , Bucuresti.

Etichetat cu: , ,
Postat în Auto Moto
2 comments on “Piese auto online
  1. Agheorghiesei gaBRIEL spune:

    Un pret pentru comprsor AC Renault Megane, 101 CP, din 2006, diesel, 1461 cmc.
    VIN VF1LMR2C536995113
    Cu stima,

Lasă un răspuns