Produsele refurbished, o alternativa fiabila la produsele noi

Achizitionarea oricarui produs presupune o oarecare atentie din partea noastra avand in vedere ca intotdeauna ne dorim ca produsele pe care le cumparam sa fie performante si sa fie functionale pentru vreme indelungata. Acest lucru presupune faptul ca trebuie sa facem de fiecare data cele mai potrivite alegeri. Dupa cum bine stim, tehnologiile avanseaza intr-un ritm foarte alert, acesta fiind si motivul pentru care periodic putem observa cum accesul nostru la diverse dispozitive noi devine din ce in ce mai simplu. Acest lucru inseamna ca, concomitent, alegerile pe care trebuie sa le facem atunci cand cumparam produse, devin din ce in ce mai dificile.
Calculatoarele inca raman produse care prezinta un mare interes atat pentru tineri cat si pentru adulti, fapt pentru care achizita unui astfel de produs nu este aproape niciodata o sarcina tocmai usoara. In general computerele performante si nou aparute au preturi destul de greu accesibile, motiv pentru care multi oameni isi indreapta astazi atentia inspre calculatoare refurbished , produse care se pot plia foarte simplu pe necestitatile noaste zilnice.

Calculatorul refurbished, performante la preturi avantajoase.
Un lucru foarte putin stiut despre aceste produse este faptul ca sunt calculatoare foarte performante si care pot fi achizitionate la preturi mai mult decat accesibile. Multi dintre noi isi doresc un calculator performant, astfel ca produsele refurbished reprezinta o oportunitate deosebita prin care ne putem achizitiona un calculator cu specificatii moderne la un pret accesibil. Aceste calculatoare pot reprezenta totodata o oportunitate si pentru companiile cu bugete mai reduse avand in vedere ca aceste computere au specificatii suficiente pentru a oferi performantele necesare angajatilor.

Calculatoarele refurbished sunt testate de cel putin 3 ori inainte de a fi puse in vanzare.
Chiar daca am avea tendinta sa credem ca aceste produse sunt defapt second-hand, in fond ele nu au fost utilizate decat de catre o companie, care dupa incheierea contractului de leasing le-au inapoiat companiei de la care le-au inchiriat. Desigur ca exista mai multe situatii prin care aceste produse ajung sa devina unele refurbished, situatii precum utilizarea lor la diverse prezenatari si teste sau pur si simplu datorita faptului ca amabalajul a fost deteriorat pe timpul transportului. In cele mai multe dintre situatii, aceste calculatoare nu au niciun fel de defectiune, nici macar de natura estetica. Aceste produse sunt testate indelung de catre o echipa de tehnicieni de cel putin 3 ori, astfel incat sa se asigure ca aceste produse functioneaza in parametrii normali si ca nu prezinta niciun fel de defectiune minora sau majora.

De ce sa iti cumperi un astfel de calculator?
Este foarte simplu! Deoarece poti obtine un produs de calitate superioara, cu specificatii foarte inalte la preturi deosebit de avantajoase. Mai mult decat atat, te vei putea bucura de o perioada minima de garantie de 24 luni si care poate fi extinsa pana la 60 de luni in anumite situatii.

Www.server-config.ro este un magazin online care comercializeaza o varietate de produse refurbished precum calculatoare, imprimante, monitoare si servere, la preturi avantajoase.

Etichetat cu: ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns