Proiect Biserica Ortodoxa Andreiasu de Jos

Articol trimis de tutu

4
Andreiasu de Jos este satul de resedinta in comuna cu acelasi nume din judetul Vrancea.
Contractul nostru a constat in livrarea catre Biserica locala Ortodoxa din Andreiasu de Jos a unui numar de banci de exterior din beton.
Obiectele de mobilier de exterior achizitionate de catre client au fost bancile din beton modelul 99. Culoarea soilului de mozaic aleasa a fost alb simplu, iar cea a elementelor din lemn, palisandru.
Acest model de banca este compusa din elemente laterale din beton care sustin partile din lemn ale sezutului si spatarului. Este confectionata special pentru expunerea in aer liber, din materiale de cea mai buna calitate care garanteaza rezistenta un timp indelungat la factorii stresori externi si ai vremii precum ploaia, umezeala sau ninsoarea.
Fiecare banca din acest model cantareste 150 kg si se integreaza foarte bine in spatiul exterior al Bisericii Ortodoxe unde a fost plasata.

In imaginea din prezentare se vede ca vremea era ploioasa in ziua in care a fost facuta fotografia, iar banca se prezinta foarte bine.
Pe langa faptul ca bancile noastre sunt durabile, sunt confortabile si infrumuseteaza curtea interioara a bisericii. Localnicii Andreiasului de Jos se bucura de confortul inalt pe care bancile de exterior din beton il va oferi in fiecare duminica.
Frumusetea, calitatea si confortul produselor noastre de mobilier exterior sunt cartea noastra de vizita, si va invitam la showroomul nostru din Bucurest sa vedeti, incercati si sa va convingeti de calitatea obiectelor de mobilier si de decor exterior.

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns