Promotie la catering in sectorul 1 de la Premier Catering

Articol trimis de Flp

PremierCatering.ro este un site ce ofera servicii de catering in sectorul 1 care doresc sa organizeze un eveniment in care serviciile de mancare si celalalte servicii specifice sa fie impecabile. Firma din spatele acestui site isi desfasoara activitate pe piata de peste 10 ani, timp in care a acumulat experienta suficienta cu care acum iti satisface clientii cu preparate gustoase, care ajung in timp util la domiciliul clientilor.

Premier Catering – firma nr. 1 de catering in sectorul 1

Cei de la Premier Catering ofera servicii de catering in sectorul 1 atractive in care sunt incluse serviciile de preparare al mancarurilor, de transport a acestora, dar si de aranjare a preparatelor la mese, servirea acestora si chiar debarasarea dupa eveniment.
Mancare este pregatita de bucatari ce detin o vasta experienta in domeniu, ce prepara mancare facuta atat din carne de pui, carne de porc, cat si carne de peste. Deserturile pregatite de acestia sunt preferatele clientilor, acestia fiind foarte multumiti de acest fel de mancare. Toate acestea sunt preparate cu mare drag, iar bucatarii isi pun amprenta pe acestea cu tot felul de mirodenii si condimente specifice, cu care dau un gust delicios si rafinat preparatelor. Daca esti din Bucuresti si vrei sa organizezi un eveniment, poti apela la catering in sectorul 1 oferit de Premier Catering, cea mai buna firma de catering din Bucuresti.
Cei de la Premier au conceput impreuna cu bucatarii meniuri specifice evenimentelor corporate pentru activitati specifice ca training-uri, seminari, receptii sau prezentari, in care gasim meniuri de coffee-break si bufet suedez speciale pentru serviciul lor de catering in sectorul 1.
Meniurile pentru petreceri sunt specifice atat pentru petrecerile de copii si aniversare, cat si pentru petreceri in cluburi. Toate aceste meniuri pot fi personalizate dupa placul si preferintele clientilor.

Etichetat cu: ,
Postat în Mancare si Bauturi

Lasă un răspuns