Purificatorul de apa de la Clack.ro elimina particulele nocive, dar nu si mineralele bune

Articol trimis de Barbu Daniela

Clack.ro prezinta purificatorul Excito B, produs de catre Clack International Solutions in S.U.A., un aparat deosebit de eficient, destinat eliminarii particulelor nocive din apa, in scopul obtinerii unei ape curate, potabile, care se poate folosi cu incredere si la activitatile casnice sau culinare. Astfel, purificatoarele de apa sunt sisteme filtrante care beneficiaza de o tehnologie prin care elimina multe impuritati din apa, dar pastreaza ceea ce exista in mod natural in apa: mineralele.

Iata ce informatii ofera Clack.ro despre Excito B, precum si ce date de contact prin care se poate cere o oferta.

Impuritatile eliminate de acest purificator pentru apa de la Clack.ro

Din cauza activitatilor poluante din industrie, dar si din cauza ineficientei din ce in ce mai generalizate a retelelor nationale de apa, apa care ajunge la chiuveta nu mai este la calitatea necesara mentinerii unei vieti sanatoase. Iata de ce specialistii de la Clack.ro si-au concentrat eforturile in a gasi cai de eliminare din apa a:

· Nisipului (particulele fine de nisip pot ramane, uneori, in apa)

· Ruginei (de obicei, particulele de rugina se desprind de pe tevile invechite si ajung in apa)

· Plumbului dizolvat (apare in urma activitatilor industriale intense, precum si a neglijentei celor care emit deseuri de acest tip)

· Clorului (clorul este folosit pentru dezinfectarea apei, insa, la randul lui, va trebui eliminat din apa cu ajutorul purificatoarelor)

· Calcarului (duritatea ridicata a apei necesita tratamente adecvate)

· Insecticidelor, pesticidelor sau erbicidelor (activitatea agricola moderna vine cu riscul contaminarii apelor freatice si curgatoare cu aceste substante toxice)

Mineralele bune raman in apa, in urma actiunii purificatorului de apa de la Clack

Spre deosebire de alte sisteme de filtrat apa, acest filtru foloseste o tehnologie care nu elimina si mineralele atat de benefice din apa. Calciul, potasiul si magneziul care exista in mod natural in apa inca dinainte de introducerea ei in reteaua nationala de apa sunt lasate in continuare in apa care ajunge la bateria de la chiuveta.

Membranele capilare din interiorul purificatorului Excito B prin care apa trece se incarca cu boabe de nisip, cu particule de rugina, cu particule de plumb, precum si cu orice alte elemente din lista de mai sus. Tocmai de aceea, debitul de apa este de maxim 1,9 litri pe minut.

Purificatoarele de apa sunt aparate mai putin cunoscute fata de filtrele cu medii filtrante care nu pot sa separe mineralele de alte impuritati, sau care apeleaza la procedee mai scumpe, limitand astfel eficacitatea. Tocmai de aceea, pentru o eliminare optima a impuritatilor care pot ajunge oricand in apa de la orice chiuveta, se recomanda purificatoare de apa, cu precadere cel de la Clack.ro.

Clack.ro ofera informatii in detaliu despre sistemele de tratare a apei fabricate de firma de renume Clack International Solutions. Reprezentantii din Romania ai acestei companii pot fi apelati la numarul 0749.661.835 si, de asemenea, clientii pot apela si la o alta varianta de contact: un e-mail trimis la adresa office@clack.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns