Recomandari in alegerea unei baterii auto

Articol trimis de delpi

Orice masina are nevoie de un acumulator auto, sau de o baterie. Pe piata se gasesc zeci de tipuri si de modele de baterii auto, la diverse preturi. In cazul in care nu dispuneti de fonduri si bateria v-a lasat la greu intr-un moment nepotrivit, puteti opta pentru a cumpara o baterie auto second-hand. Eu unul insa nu recomand aceasta variant deoarece are destule dezavantaje. Un prim dezavantaj este faptul ca nu primiti o garantie pe baterie iar un alt mare dezavantaj pe care il vad acum este faptul ca nu stii niciodata cand te va lasa si aceasta baterie. E posibil sa ai noroc si acumulatorul sa functioneze cativa ani buni fara problem, dar e posibil ca dupa cateva luni acumolatorul sa te lase din nou la greu.
In cazul in care hotorati sa cumparati baterii auto noi pentru masina trebuie sa fiti atenti la diverse specificatii ale fiecarei baterii si nu in ultimul rand sa va uitati la dimensiunile bateriei, deoarece este posibil ca noua baterie sa nu incapa in locasul de sub capota destinat acumulatorului auto.
Un mare jucator de pe piata de acumulatori auto este Varta. Acest producator este foarte cunoscut si pune spre vanzare produse de calitate, care de obicei au o durata de functionare lung ape orice autoturism. Modelul PowerFrame asigura o constructie mai robusta si mai apreciata. Mai mult decat atat acesta asigura o curgere perfecta a energiei , adica mai mult cu 70% decat in designul conventional al acumulatorilor auto. De aici rezulta o putere majora la pornire, o reincarcare rapida si o rezistenta incredibila la coroziune.
Un alt model de baterii auto este Silver Dynamic. Aceasta este subcategoria recomandata masinilor cu un necesar energetic ridicat sau foarte ridicat. Acest model de accumulator dispune de o putere de pornire la rece de pana la 122%. Modelul acesta de acumulatori depaseste cerintele de baza ale echipamentelor de acest tip de pe piata.
Va recomand sa va achizitionati in cazul in care aveti nevoie acumulatori auto de calitate, pentru a nu fi nevoiti sa-i schimbati in fiecare an.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns