Romfire Protect Solution

Romfire Protect SolutionRomfire Protect Solution, celebreaza un parteneriat fructuos si de lunga durata cu expertii de la Seoweb Seco SRL.

Romfire Protect Solution este o firma romaneasca ce are ca principal obiectiv de activitate protectia pasiva la foc. Activeaza pe piata de spcialitate de la infiintare, din anul 2012. Cum in acesti ultimi ani nimic nu exista daca nu existi online, firma a decis constructia propriului site de prezentare pentru serviciile pe care le ofera.

Asa s-a nascut site-ul www.romfire.ro.

Avand la baza idei, discutii pe marginea ideilor si multe ore de dezbateri ia nastere in 2013 romfire.ro , ca rezultat al unui parteneriat de succes si a muncii sustinute prin pasiune si dorinta lucrului bine facut.

Cum nimic nu este stabil, mai ales in mediul online, si avand deja in spate o experienta de lucru, relatia parteneriala a celor doua firme a continuat si s-a dezvoltat de-a lungul anilor, identificand oportunitatile de dezvoltare. S-au comunicat si dezbatut modalitati de dezvoltare, termene de finalizare, consecinte pe termen scurt si mediu, costuri de executie si implementare.

Noi, ca specialisti la Seoweb Seco, nu ne-am rezumat doar la a executa cerintele clientului nostru. Orice idee a fost dezbatuta si de cele mai multe ori imbunatatita in urma unor discutii si analize in perspectiva, am venit in intampinarea dorintelor clientului, am identificat nevoi pe care clientul nu le constientiza inca, sau pe care nu le luase in calcul pana in acel moment.

La Seoweb Seco se dezvolta continuu ideea ca parteneriatul presupune interes comun. Daca toti cei implicati au interesul de a castiga, din toate punctele de vedere, atunci este un parteneriat de succes.

Postat în Internet