Romfour-tur iti ofera concediul de vis in Italia

Articol trimis de Romfour Tur

Acum, ca e plin sezon de vara, pregatirile pentru concedii sunt in toi. Destinatii care mai de care mai deosebite, bagaje multe si agitatie peste masura! Cel mai mult ne agitam, insa, in ceea ce priveste achizitionarea biletelor de calatorie! Una dintre destinatiile preferate ale romanilor este Italia, fie pentru ca intr-adevar iubesc Roma, fie pentru ca deja au rude stabilite acolo. Oricare ar fi motivul pentru care aleg aceasta destinatie, problema biletelor ramane. De aceea, va recomandam sa apelati la serviciul de transport persoane Romania Italia oferit de Romfour-Tur.

Romfour-Tur este o firma de transport persoane Romania-Italia, cu vechime pe piata din Romania. Infiintata de mai bine de 13 ani, firma de transport persoane Romania-Italia a reusit sa-si faca loc in topul celor mai bune firme de acest gen. In plus, firma de transport persoane Romania-Italia se bucura de increderea si loialitatea multor clienti, care revin ori de cate ori au nevoie.

Firma de transport persoane Romania-Italia are alaturi o echipa formata din profesionisti, bine pregatiti, gata sa faca fata oricaror situatii neprevazute, care ar putea sa apara pe parcursul cursei. Astfel, Romfour-Tur poate asigura clientilor sai servicii de transport persoane Romania-Italia sigure si rapide!

Ceea ce pune Romfour-Tur in atentia clientilor, inaintea altor firme, sunt calitatea serviciilor si preturile incredibil de avantajoase.

Preturi incredibil de mici, numai la Romfour-Tur!

Romfour-Tur asigura serviciul de transport persoane Romania-Italia pentru cele mai bune preturi de pe piata.

Firma de transport persoane Romania-Italia are plecarile in zilele de Marti si Vineri. Tariful perceput de Romfour-Tur pentru serviciul de transport persoane Romania-Italia este de numai 80 euro / persoana! Destinatiile asigurate de firma de transport persoane Romania-Italia sunt: Padova, Roma, Pescara, Milano, Torino, Verona, Venetia.

Daca va intereseaza si cursele de intoarcere, pretul serviciului este acelasi.
Informatii detaliate se gasesc pe www.romfour-tur.ro.

Etichetat cu: ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns