Sandu Babasan: Platforma ecommerce este o componenta deosebit de importanta pentru magazinele online.

Dezvoltarea si raspandirea Internetului au fost doua aspecte care au dus la o crestere formidabila a numarului de afaceri online, iar daca privim putin statisticile, nu este foarte dificila sa ne dam seama ca acest numar se afla intr-o crestere constanta de la an la an. Magazinele online reprezinta astazi idei de afaceri destul de indraznete avand in vedere ca vorbim deja despre un mediu mult prea competititv, unde deciziile pe care le luam joaca un rol deosebit de important. Lansarea unui proiect online necesita luarea a numeroase decizii, care mai de care mai importante avand in vedere ca acestea pot influenta semnificativ modul in care va evolua afacerea noastra.
Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia orice webmaster inainte de a lansa un magazin online este cea cu privire la platforma ecommerce pe care din pacate de multe ori o neglijam si nu privim lucrurile si din alte perspective. O platforma moderna si flexibila, precum este Blugento reprezinta o alegere mai mult decat ideala pentru a ne putea impresiona clientii. Iata cateva motive reale pentru care platforma ecommerce reprezinta o componenta atat de importanta pentru magazinele online.
Platforma ecommerce are o influenta majora asupra functionalitatii magazinului.
Un lucru pe care foarte multi webmasteri nu il iau in calcul atunci cand lanseaza un proiect online este faptul ca platforma ecommerce pe care o alegem va dicta in esenta modul in care magazinul va functiona. Alegerea unei platforme ecommerce flexibile ne poate scuti pe termen lung de o serie de neplaceri, chiar daca acest lucru poate presupune o investitie mai mare la inceput. Cu toate acestea insa, desi vorbim despre o investitie mai mare, beneficiile vor fi mult mai numeroase decat in cazul altor platforme.
Platforma ecommerce ofera flexibilitate magazinului.
Importanta alegerii unei platforme ecommerce cat mai moderne se datoreaza in principal faptului ca aceasta aceasta poate oferi sau nu flexibilitate magazinului. Platformele ecommerce moderne dispun de o varietate de aplicatii integrate care ne pot ajuta considerabil in tot ceea ce presupune astazi administrarea unui magazin online. Platformele ecommerce vechi erau destul de limitate la acest capitol, astfel ca nu de putine ori apareau situatii neplacute in care administrarea devenea o reala provocare.
Platforma ecommerce te poate ajuta sa-ti personalizezi magazinul in functie de specificul activitatii pe care il ai.
Un lucru de asemenea important pe care trebuie sa il stim despre platformele ecommerce este faptul ca acestea sunt cele care ne permit personalizarea unui magazin online. Astfel, daca alegem o platforma moderna si flexibila, vom avea posibilitatea de a ne impresiona clientii cu un magazin modern, adaptat dupa specificul activitatii pe care o desfasuram si care cu siguranta le va oferi o experienta de navigare placuta acestora.
Blugento este o platforma ecommerce dezvoltata pe baza Magento care ofera posibilitatea companiilor mari si mici de a avea magazine moderne si prin care intreprindserile isi pot comercializa rapid si eficient serviciile si produsele.

Etichetat cu:
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns