Se întâmpla din nou. Pentru a treia oara consecutiv, Untold va avea loc la Cluj.

Fara dubii acesta este cel mai mare festival muzical organizat in Romania. 2017 este cel de-al 3-lea an in care cel mai ravnit spectacol cu unii din cei mai mari artisti are loc la Cluj Arena. Avand capacitatea de 30.200 de locuri, cele mai multe fiind acoperite, este mai mult decat potrivita pentru un astfel de eveniment.

In anul 2015 a avut loc prima editie Untold Romania. Au fost prezenti mai multi de 240.000 de oameni, atat din Romania cat si din strainatate. A durat 4 zile si cu o aproximatie in fiecare seara au participat in jur de 60.000 de spectatori.

La cea de-a doua editie a festivalului, in 2016 au participat 5 nume importante a unor artisti ce au fost impartasite fanilor in luna ianuarie. Acestea sunt : Tiësto, Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix. Festivalul s-a desfasurat pe 10 scene si a durat 4 zile.

Anul acesta, in 2017, are loc a 3-a editie si se pare ca sunt cu totii nerabdatori.

Va avea loc in perioada 3-6 august.

Biletele au fost puse in vanzare anul trecut in luna noiembrie si pana in decembrie au fost cumparate 27.000 de exemplare. Pe langa rezervarea biletelor, iubitorii de asemenea cencerte cu asemenea amploare si-au rezervat cazare la hotelurile si pensiunile din zona.

Deci Clujul este rezervat!

Pe langa posibilitatea de cazare, este pusa la dispozitie varianta de camping. Exista zeci de locuri bine organizate, amenajate si supravegheate video.

O alta serie de 10.000 de bilete a fost disponibila in ianuarie.

Pretul special este de 350 lei, pentru abonament, iar pentru biletul de o singura zi este de 200 lei, preturi plus taxe, pentru cei ce sunt inregistrati cu un cont pe site-ul festivalului.

Pentru cei ce nu se pot autentifica cu un cont, exista preturi fara nici un fel de reducere, acestea fiind de 550 de lei plus taxe respectiv 250 lei plus taxe.

Putine dintre cele mai iubite si asteptate nume de catre spectatori au fost anuntate de catre organizatori, acestea fiind : : Armin van Buuren, Afrojack Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Axwell& Ingrosso si Hardwell.

Pe langa acestia vor fi prezente alte aproape 200 de nume cunoscute in genul live acts, house si tehno. Acest festival, singurul de acest gen si de aceasta amploare a influentat Clujul dar si Romania, atat din punct de vedere financiar cat si in ceea ce priveste turismul.

În 2 ani, Untold Romania a avut parte de zeci de mii de participanti, mai mult de 15% reprezentand oameni veniti din strainatate.

În urma amintirilor ramase de anul trecut, din vina impactului vizual, emotional si bineinteles muzical, majoritatea sunt de parere ca editia de anul acesta nu trebuie ratata.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Entertainment

Lasă un răspuns