• Acasa
  • Actualitate
  • Cum a schimbat valul trei al pandemiei varsta pacientilor de la ATI. Doctorul Adrian Marinescu: "Sunt mai multi pacienti din categoria 40-50 de ani"

Cum a schimbat valul trei al pandemiei varsta pacientilor de la ATI. Doctorul Adrian Marinescu: "Sunt mai multi pacienti din categoria 40-50 de ani"

Cum a schimbat valul trei al pandemiei varsta pacientilor de la ATI. Doctorul Adrian Marinescu:

Cum a schimbat valul trei al pandemiei varsta pacientilor de la ATI. Doctorul Adrian Marinescu: "Sunt mai multi pacienti din categoria 40-50 de ani" Al treilea val al pandemiei de coronavirus a umplut, din nou, sectiile ATI. Si chiar daca in ultima saptamana numarul infectarilor a inceput sa scada, ridicand putin presiunea de pe sistemul sanitar, sunt inca multi pacienti in stare grava. Medicul Adrian Marinescu de la Spitalul "Matei Bals" spune ca multi dintre acestia sunt de varsta tanara si medie.

Articol prezent in: Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin
"Cum a schimbat valul trei al pandemiei varsta pacientilor de la ATI. Doctorul Adrian Marinescu: "Sunt mai multi pacienti din categoria 40-50 de ani" Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin ... detalii articol: Ziare.com