• Acasa
  • Actualitate
  • Cum au ajuns personaje precum Oana Lovin sau Codruta Cerva sa-si faca de cap in Romania: "Pentru a construi lumi fictive ai nevoie de o mana de oameni dispusi sa spuna orice"

Cum au ajuns personaje precum Oana Lovin sau Codruta Cerva sa-si faca de cap in Romania: "Pentru a construi lumi fictive ai nevoie de o mana de oameni dispusi sa spuna orice"

Cum au ajuns personaje precum Oana Lovin sau Codruta Cerva sa-si faca de cap in Romania:

Cum au ajuns personaje precum Oana Lovin sau Codruta Cerva sa-si faca de cap in Romania: "Pentru a construi lumi fictive ai nevoie de o mana de oameni dispusi sa spuna orice" Fostul deputat liberal Ovidiu Raetchi a comentat joi, 15 aprilie, pe pagina sa de Facebook scandalul recent in care trolii PSD, Oana Lovin si Codruta Cerva, au jignit-o pe fosta secretara de stat de la ministerul Santatii, Andreea Moldovan, spunand ca avem de-a face cu doua moduri de distorsionare a realitatii: analistii politici de casa ai televiziunilor si acest tip de "plasmuire" de stiri.

Articol prezent in: Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin
"Cum au ajuns personaje precum Oana Lovin sau Codruta Cerva sa-si faca de cap in Romania: "Pentru a construi lumi fictive ai nevoie de o mana de oameni dispusi sa spuna orice" Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin ... detalii articol: Ziare.com