• Acasa
  • Actualitate
  • De ce a debutat cu stangul vaccinarea prin medicii de familie: "Organizarea e facuta de Armata dar punerea in practica e facuta de directiile de sanatate"

De ce a debutat cu stangul vaccinarea prin medicii de familie: "Organizarea e facuta de Armata dar punerea in practica e facuta de directiile de sanatate"

De ce a debutat cu stangul vaccinarea prin medicii de familie:

De ce a debutat cu stangul vaccinarea prin medicii de familie: "Organizarea e facuta de Armata dar punerea in practica e facuta de directiile de sanatate" Vaccinarea in cabinetele medicilor de familie trebuia sa demareze incepand din 4 mai, insa intr-un singur judet a debutat cu dreptul: judetul Brasov e singurul in care medicii de familie au primit nu doar vaccinurile anti COVID-19, ci si materialele sanitare necesare pentru procesul de vaccinare, respectiv ace sau seringi.

Articol prezent in: Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin
"De ce a debutat cu stangul vaccinarea prin medicii de familie: "Organizarea e facuta de Armata dar punerea in practica e facuta de directiile de sanatate" Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin ... detalii articol: Ziare.com