• Acasa
  • Sport
  • Fara bani, dar cu puncte. Dinamo a castigat primul meci al anului, la Sibiu. Au marcat singurii straini din primul 11 al "cainilor"

Fara bani, dar cu puncte. Dinamo a castigat primul meci al anului, la Sibiu. Au marcat singurii straini din primul 11 al "cainilor"

Fara bani, dar cu puncte. Dinamo a castigat primul meci al anului, la Sibiu. Au marcat singurii straini din primul 11 al

Fara bani, dar cu puncte. Dinamo a castigat primul meci al anului, la Sibiu. Au marcat singurii straini din primul 11 al "cainilor" Formatia Dinamo a invins miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, intr-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, conform news.ro.

Articol prezent in: Ultimele stiri din sport. Analize, rezultate si comentarii din fotbalul intern si international, tenis, handbal, formula 1 si alte sporturi.
"Fara bani, dar cu puncte. Dinamo a castigat primul meci al anului, la Sibiu. Au marcat singurii straini din primul 11 al "cainilor" Ultimele stiri din sport. Analize, rezultate si comentarii din fotbalul intern si international, tenis, handbal, formula 1 si alte sporturi. ... detalii articol: Ziare.com